Citeste regulamentul pentru transportul special
Organizăm cursuri în vederea obținerii permisului de conducere pentru categoria troleibuz/tramvai.
            Cursul este gratuit pentru cei care se angajează în cadrul Societății de Transport Public Timișoara în vederea obținerii permisului de conducere, iar după terminarea cursului vor lucra în meseria de conducător de tramvai sau troleibuz.
Ø Cursanții vor fi angajați în cadrul Societății ca muncitori necalificați, pe durata cursului.
Cei care doresc să urmeze cursul contra cost (să suporte cheltuielile de școlarizare) trebuie să achite următoarele taxe:
- Conducător tramvai/troleibuz: 4641 lei/persoană cu TVA.
* Sau numai pentru una dintre categoriile:
- Conducător tramvai: 2380 lei/persoană cu TVA.
- Conducător troleibuz: 2261 lei/persoană cu TVA.
• CONDIȚII:
Apt din punct de vedere medical
Apt din punct de vedere psihologic
Vârsta minimă: 24 ani fără trei luni
Să nu fi fost condamnat definitiv pentru infracțiunile prevăzute la art.24 alin.(6) din O.U.G. 195/2002
cu excepția cazurilor când a intervenit una din situațiile prevăzute la art.116 alin (1).
Cursanții vor avea un venit de 2.000 lei/brut și tichete de masă, pe durata formării profesionale.
Informații și relații suplimentare legate de organizarea si desfășurarea cursului se pot obține la școala de formare profesională sau la numărul de telefon 0799 301 486.
Vino să faci parte din echipa S.T.P.T.!
Dacă ești o persoană activă și ambițioasă, dornică să activeze în domeniul transportului public local, atunci te așteptăm în echipa Societății de Transport Public Timișoara. Avem nevoie de tine în echipa noastră!
În perioada următoare, S.T.P.T. angajează mecanici și electricieni.
S.T.P.T. te așteaptă pe B-dul Dâmbovița nr. 67 pentru a depune cererea de angajare și CV-ul, sau online pe resurse.umane@stpt.ro.
Relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane, telefon: 0356 803 713.
 
Vino să faci parte din echipa S.T.P.T.!
Dacă ești o persoană activă și ambițioasă, dornică să activeze în domeniul transportului public local, atunci te așteptăm în echipa Societății de Transport Public Timișoara. Avem nevoie de tine în echipa noastră!
Pentru că ne dorim să avem o colaborare cât mai lungă și productivă, iată ce îți oferim:
UN PACHET SALARIAL ATRACTIV – îți propunem un salariu atractiv, pentru că ne dorim ca munca ta să fie răsplătită cum se cuvine, iar colaborarea noastră să fie una benefică; încadrarea minimă pentru șoferi (autobuze și troleibuze) este de 3.250 lei/brut, încadrarea minimă pentru vatmani este de 3.050 lei/brut, la care se adaugă tichetele de masă; în cazul în care doritorii nu sunt posesori de permis categoria D/TB/TV, S.T.P.T. oferă cursuri gratuite prin intermediul școlii de formare profesionale, cursanții urmând să aibă un venit de 2.000 lei/brut și tichete de masă, pe durata formării profesionale;
UN MEDIU DE LUCRU PLĂCUT ȘI DINAMIC – suntem o echipă experimentată și dornică de socializare, astfel că mediul de lucru este unul cât se poate de plăcut pentru toți membrii echipei;
POSIBILITĂȚI DE AFIRMARE – luăm în considerare ideile tale referitoare la activitatea S.T.P.T., deoarece dorim să oferim servicii cât mai bune la nivelul transportului public local;
PROFESIONALISM ȘI CALITATE – conducerea S.T.P.T. pune accentul pe profesionalism și pe calitate, acestea fiind două calități pe care sperăm să le ai și tu în momentul în care te alături echipei noastre.
Te așteptăm alături de noi!
Condițiile necesare pentru angajare:
- vârsta minimă de 24 ani
- studii medii
- domiciliu stabil în raza judetului Timiș (pentru persoanele care nu locuiesc în Timișoara deplasarea spre/de la locul de muncă se face pe cont propriu)
- permis de conducere categoria D/TB/TV
- certificat de pregătire profesională pentru conducător auto care efectuează transport rutier persoane (persoanele care nu dețin certificat de pregătire profesională pentru postul de conducător auto îl pot obține în cadrul societății prin efectuarea unui curs)
- cazier judiciar + auto
- apt medical pentru ocuparea postului conducător autobuz, troleibuz și tramvai
Dacă îndeplinești toate aceste condiții te așteptăm la sediul S.T.P.T. de pe B-dul Dâmbovița nr. 67 pentru a depune cererea și CV-ul, sau online pe resurse.umane@ratt.ro.
Relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane (telefon: 0356 803 713) 
17.09.2020 -  Internet Wi-Fi gratuit
Utilizatorii mijloacelor de transport public local din Timișoara beneficiază de Internet Wi-Fi gratuit, începând cu data de 17 septembrie 2020. Pentru început, au fost montate dispozitive Wireless pe 54 de tramvaie și 44 de troleibuze, restul echipamentelor pentru autobuze și vaporașe urmând să fie instalate după 30 septembrie. Mijloacele de transport în comun în care Internetul este gratuit au stickere lipite pe ușile de acces, cu mesajul Wi-Fi GRATUIT. 
          Operațiunea de conectare la servicul de Internet gratuit în mijloacele de transport în comun nu este dificilă. Orice posesor de smartphone trebuie să aibă Wi-Fi-ul dispozitivului pornit, să caute rețeaua denumită STPT și să dea <accept>, pentru a beneficia de Internet Wi-Fi gratuit.
          Internetul pentru călătorii din mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara face parte din planul Primăriei Timișoara de a transforma localitatea noastră într-un oraș smart.
          Servicul de Internet a fost achiziționat de la RCS-RDS.
26.08.2020 - Licitatie publica
STPT organizează in data de 08.09.2020 la sediul  din b-dul Dambovita nr. 67 , sala de sedințe, licitația publică cu plic inchis pentru vanzarea următoarelor

Inchirierea stalpilor de sustinere a cablurilor de alimentare electrica a retelei de transport in scop publicitar

Data limită pentru depunerea ofertelor :08.09.2020 ora 10:00 la sediul S.T.P Timisoara B-dul Dambovita, nr.67  , la  registratura.
Mod de prezentare a ofertei:  plic inchis cu mentiunea “ A  NU  SE  DESCHIDE  ÎNAINTE  DE  DATA 08.09.2020 “ .
Documentele necesare pentru înscrierea la licitație pentru persoanele juridice si persoanele fizice autorizate sunt:
1. Dovada  achitarii documentatiei de licitatie – copie;
2. Dovada achitarii garantiei de participare - copie;

Pret documentatie: 30 lei

Relații suplimentare privind procurarea documentație și condițiile de participare se pot obține la sediul societatii din B-dul Dâmbovița nr.67 , Serviciul Vânzări și Marketing sau la telefon  0356 803 725
24.08.2020 - Convocator A.G.O.A.
Se convoaca Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, in data de 25.09.2020, ora 11:00, la sediul STPT din Timișoara, b-dul Dâmbovița nr.67
Cititi convocatorul
14.07.2020 - Suspendare transport naval
Ca urmare a adresei primite de la Administrația Canalului Navigabil Bega prin care suntem informați că debitul canalului va fi restricționat în perioada 13.07 – 23.07 2020, în vederea lucrărilor de reparații la ecluza Sânmihaiu Român, vă informăm că, începând cu data de 13 iulie, transportul naval pe canalul Bega va fi oprit. Circulația pe Canalul Bega va fi reluată în data de 23 iulie.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
03.07.2020 - Modificari ale traseului liniei 15
Începând cu data de 06.07.2020 se va închide circulația pe strada Mareșal Constantin Prezan, între Calea Martirilor și bulevardul Sudului. În aceste condiții, troleibuzele de pe linia 15 vor circula în continuare pe Calea Martirilor până la intersecția cu strada Apicultorilor, unde vor întoarce în sensul giratoriu (capătul liniei Expres 3), până la finalizarea lucrărilor la infrastructura rutieră din zonă.
25.06.2020 - Convocator A.G.O.A.
Se convoaca Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, in data de 29.07.2020, ora 14:00, la sediul STPT din Timișoara, b-dul Dâmbovița nr.67
Cititi convocatorul
18.06.2020 - Licitatie publica
SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC TIMISOARA organizează in data de 24.06.2020 la sediul  din b-dul Dambovita nr. 67 , sala de sedințe, licitația publică cu plic inchis pentru vanzarea următoarelor

Valorificarea ca deseuri a mijloacelor de transport si a mijloacelor fixe scoase din uz

Data limită pentru depunerea ofertelor :24.06.2020 ora 10:00 la sediul S.T.P Timisoara B-dul Dambovita, nr.67  , la  registratura.
Mod de prezentare a ofertei:  plic inchis cu mentiunea “ A  NU  SE  DESCHIDE  ÎNAINTE  DE  DATA 24.06.2020  ora 10:00“ .
Documentele necesare pentru înscrierea la licitație pentru persoanele juridice si persoanele fizice autorizate sunt:
1. Dovada  achitarii documentatiei de licitatie – copie;
2. Dovada achitarii garantiei de participare - copie;

Pret documentatie: 30 lei

Relații suplimentare privind procurarea documentație și condițiile de participare se pot obține la sediul societatii din B-dul Dâmbovița nr.67 , Serviciul Vânzări și Marketing sau la telefon  0356 803 725
28.05.2020 - Se reia circulatia vaporetto
Tranportul public și de agrement își va relua activitatea pe Canalul Bega, începând cu data de 30 mai. Astfel, de luni până vineri, în fiecare săptămână, vor cicula în regim de transport public (de la stația Sfânta Maria până la Uzina de Apă și retur), iar sâmbăta și duminica se vor bucura de plimbările pe Canalul Bega cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Parcul Copiilor și retur), în intervalul orar 11:00 - 21:00. În ceea ce privește transportul public, graficele de circulație pot fi găsite în stații și pe site-ul oficial al societății
27.05.2020 - Devieri temporare
Miloacele de transport în comun de pe liniile 11, M11, 14, M14 și 18 vor circula deviat, începând cu data de 28 mai, din cauza lucrărilor la carosabil de pe bulevardul Republicii. Traseele mijloacelor de transport de pe liniile amintite se vor modifica astfel:

- liniile 11 și M11 vor avea traseul tur/retur: Gara de Nord – bulevardul Republicii – Calea Circumvalațiunii – strada Gheorghe Lazăr – strada Gheorghe Dima – Piața Mărăști – strada Oituz; vor fi suspendate următoarele stații: Jiul, Regina Maria/Spitalul de copii „Louis Țurcanu” și Piața 700 de pe ambele sensuri; pe devierea respectivă, troleibuzele vor opri în stațiile: Calea Circumvalațiunii (linia 13, în față la magazinul DM), Piața 700 (linia 13 vizavi de Adam Muller Guttenbrunn), Piața 700 (linia 13 în fața la Adam Muller Guttenbrunn) și Gheorghe Lazăr (linia E1, în față la Carrefour/Penny).
- liniile 14, M14 și 18 vor avea următorul traseu între Gara de Nord și Piața Consiliul Europei: bulevardul Republicii – Calea Circumvalațiunii – Piața Consiliul Europei – Calea Aradului; între Piața Consiliul Europei și Gara de Nord vor avea traseul : Piața Consiliul Europei – Calea Alexandru I. Cuza – strada Pictor Ion Zaicu  – strada Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalațiunii – bulevardul Republicii; vor fi suspendate următoarele stații: Jiul, Regina Maria/Spitalul de copii „Louis Țurcanu”, Piața 700 și Mărăști; pe devierea respectivă, troleibuzele vor opri în stațiile aferente liniei Expres 1: Circumvalațiunii/Gheorghe Lazăr (Carrefour și Kaufland) și stațiile Circumvalațiunii cu strada Burebista (Dacia).
Devierile vor fi valabile până la finalizarea lucrărilor la carosabil.
22.05.2020 - Devieri temporare
Ca urmare a lucrărilor de infrastructură din zona Calea Șagului/Shopping City, traseul mijloacelor de transport din zonă va avea următoarele modificări:
- în data de 23.05.2020, autobuzele 33, Expres 1 și Expres 8 vor circula deviat până sub podul Calea Șagului - strada Eternității - strada Emil Zola - strada Chișodei - strada Ana Ipătescu - Calea Șagului (Veteranilor). Stațiile Calea Șagului/Shopping City (stația E1 și 33 de pe breteaua dinspre pod) și stația Bujorilor (stația E8) vor fi suspendate.
- în data de 24.05.2020, aceleași linii, autobuzele 33, Expres 1 și Expres 8, vor circula deviat pe Calea Șagului până la sensul giratoriu de la Shopping City - pe strada din dreapta magazinului Dedeman (ocolire Shopping City) și ieșire sub podul Calea Șagului. Stația Calea Șagului/Shopping City (stația 33 și E8 de pe breteaua dinspre pod) va fi suspendată.
21.05.2020 - Licitatie publica
STPT organizează in data de 04.06.2020 la sediul  din b-dul Dambovita nr. 67 , sala de sedințe, licitația publică cu plic inchis pentru vanzarea următoarelor
Valorificarea ca deseuri a mijloacelor de transport si a mijloacelor fixe scoase din uz
Data limită pentru depunerea ofertelor :04.06.2020 ora 10:00 la sediul S.T.P Timisoara B-dul Dambovita, nr.67  , la  registratura.
Mod de prezentare a ofertei:  plic inchis cu mentiunea “ A  NU  SE  DESCHIDE  ÎNAINTE  DE  DATA 04.06.2020 “ .
Documentele necesare pentru înscrierea la licitație pentru persoanele juridice si persoanele fizice autorizate sunt:
1. Dovada  achitarii documentatiei de licitatie – copie;
2. Dovada achitarii garantiei de participare - copie;
Pret documentatie: 30 lei
Relații suplimentare privind procurarea documentație și condițiile de participare se pot obține la sediul societatii din B-dul Dâmbovița nr.67 , Serviciul Vânzări și Marketing sau la telefon  0356 803 725
19.05.2020 - Suspendarea selectiei prealabile pentru desemnarea membrilor consiliului de administratie al STPT
Cititi documentul
14.05.2020 - Devieri pe liniile 1 si 8  
Circulația tramvaielor de pe liniile 1 și 8 vor avea traseul modificat, începând cu data de 16 mai. Tramvaiele de pe liniile amintite nu vor mai întoarce la Gara de Nord, din cauza lucrărilor ce vor avea loc la linia cale din intersecția bulevardului Regele Carol cu bulevardul General Ion Dragalina, urmând să întoarcă în bucla de pe Bulevardul Dâmbovița. Pe traseul bulevardul Regele Carol - Gara de Nord va circula un autobuz: Gara de Nord – bulevardul General Ion Dragalina – bulevardul Regele Carol spre Piața Iosefin – întoarce în sensul giratoriu – bulevardul Regele Carol ( pe linia de tramvai) – bulevardul Dragalina până la Gara de Nord. În intersecția bulevardul Dragalina cu bulevardul Regele Carol, la venirea de la Gara de Nord, autobuzul va avea stație pe bulevardul General Ion Dragalina, înainte de intersecția cu Regele Carol, iar pe sensul spre Gara de Nord va avea stație comună cu linia 9 pe bulevardul Regele Carol.

Mijloacele de transport în comun de pe liniile 1 și 8 vor reveni pe traseul normal luni, 18 mai, după terminarea lucrărilor. Circulația tramvaielor de pe linia 9 nu va fi afectată.
14.05.2020 - Se revine la programul normal de circulatie
Circulația mijloacelor de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara revine la normal, începând cu data de 18 mai. În total, vor fi puse la dispoziția călătorilor 140 de mijloace de transport în comun (68 de autobuze și microbuze, 41 de tramvaie și 31 de troleibuze).

Călătorii noștri sunt rugați să respecte mai multe măsuri, pentru a reduce riscul contaminării cu virusul COVID-19. Este vorba despre distanțarea socială din mijloacele de transport în comun, care trebuie să fie de 1,5 metri între călători, aceștia având obligativitatea să poarte măști de protecție, eșarfe sau fulare pe nas și pe gură.

Urcarea / coborârea în și din mijloacele de transport în comun se va face în felul următor: în mijloacele de transport în comun prevăzute cu patru uși, urcarea se va efectua pe ușile 1 și 3, iar coborârea pe ușile 2 și 4; în mijloacele de transport în comun prevăzute cu trei uși, urcarea se va efectua pe ușa 2 (ușa din mijloc), iar coborârea pe ușile 1 și 3; în mijloacele de transport în comun prevăzute cu două uși, urcarea se va efectua pe ușa 1, iar coborârea pe ușa 2.

După urcarea în orice mijloc de transport în comun, este indicat ca toți călătorii să se dezinfecteze pe mâini, fiecare vehicul fiind prevăzut cu dozator cu lichid dezinfectant.

În fiecare zi, mijloacele de transport în comun din Timișoara sunt dezinfectate cu ajutorul a 15 dispozitive bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. Dispozitivele bactericide distrug bacteriile, virusurile, sporii de mucegai și alte impurități din interiorul mijloacelor de transport în comun. Aceleași mijloace de transport sunt dezinfectate de angajați ai S.T.P.T. cu cloramină și dezinfectanți.
06.05.2020 - Chestionar privind transportul public in Timisoara
Agenția de Dezvoltare Regională Vest în colaborare cu University College Londra, Departamentul de
Psihologie Experimentală, a demarat studiul ”Atitudini și comportamente privind transportul în Timișoara”, cu scopul de a măsura percepțiile și atitudinile cetățenilor asupra transportului public din Timișoara și de a
determina un set de instrumente adecvate pentru îmbunătățirea acestui serviciu public.
În acest scop, vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea chestionarului aflat în link-ul de mai jos:
Acceseaza chestionarul
30.04.2020 - Convocator AGEA
Se convoaca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in data de 3.06.2020 ora 14
Citeste convocatorul
29.04.2020 - Modificare program circulatie
Având în vedere dispozițiile ultimei Ordonanțe militare, vor avea loc noi modificări în ceea ce privește programul mijloacelor de transport în comun, începând cu data de 29 aprilie.
Mai exact, activitatea mijloacelor de transport în comun nu va mai fi suspendată în intervalele orare 08.00 – 11.00 sau 09.00 – 11.00, acestea urmând să circule și după ora 22.30. De asemenea, circulația tramvaielor de pe linia 6 va fi reluată, începând cu aceeași dată.
Cititi HCLSU
28.04.2020 - Selectie prealabila pentru desemnarea membrilor consiliului de administratie al STPT
C.L al Municipiului Timisoara organizeaza selectie prealabila pentru desemnarea membrilor consiliului de administratie al STPT
Cititi documentul
08.04.2020 - Modificari temporare
Societatea de Drumuri Municipale desfășoară lucrări pe strada Traian Grozăvescu. În aceste condiții, ultima stație de pe această stradă va fi anulată, pe tot parcursul zilei de joi.

„Troleibuzele de pe liniile 15 și 16 și autobuzele de pe linia E7, sensul spre Poșta Mare (stația Traian Grozăvescu), vor continua pe traseul bulevardul I.C. Brătianu – Bd. Revoluției din 1989 – strada Mihai Eminescu. Ultima stație va fi pe strada Mihai Eminescu.

Autobuzele de pe linia 40, sensul spre Poșta Mare (stația Traian Grozăvescu), vor continua pe traseul Punctele Cardinale – Bd. I.C. Brătianu – sensul giratoriu din intersecția Bd. I.C. Brătianu cu strada Michelangelo – Bd. I.C. Brătianu – strada Hector. Ultima stație va fi pe strada Hector”
26.03.2020 - Modificari ale orarelor
Noi modificări în programul mijloacelor de transport în comun, din cauza restricțiilor de circulație impuse de carantina totală în care se află România, începând cu data de 27 martie:
- mijloacele de transport în comun de pe liniile 1, 2, 14, 17, 18, 5, 13, 21, 28, 32, 33b, 46, E3+L3, E4, E4b, E6 vor funcționa în intervalele orare 04:00 și 08:00 și 11:00-22:30; activitatea de pe aceleași linii de transport public va fi suspendată în intervalele orare 8:00-11:00 și 22:30-4:00;
- mijloacele de transport în comun de pe liniile 4, 7, 8, 9, 15, 16, 33, 40, E1, E2, E7, E8 vor funcționa în intervalele orare 4:00-9:00 și 11:00-22:30; activitatea de pe aceleași linii de transport public va fi suspendată în intervalele orare 9:00-11:00 și 22:30-4:00.
Începând cu aceeași dată, circulația tramvaielor de pe linia 6 va fi întreruptă.
De asemenea, în zilele nelucrătoare programul mijloacelor de transport în comun va începe la ora 6:00.
Aceste măsuri au fost luate în conformitate cu realitatea de pe teren, gradul de încărcare de pe toate liniile de transport public scăzând foarte mult în ultimele două săptămâni. Activitatea va fi reluată la parametri normali după încetarea crizei sociale provocată de coronavirus.
20.03.2020 - Licitatie publica
SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC TIMISOARA organizează in data de 31.03.2020 la sediul  din b-dul Dambovita nr. 67 , sala de sedințe, licitația publică cu plic inchis pentru vanzarea următoarelor
Valorificarea ca deseuri a mijloacelor de transport si a mijloacelor fixe scoase din uz
Data limită pentru depunerea ofertelor :31.03.2020 ora 10:00 la sediul S.T.P Timisoara B-dul Dambovita, nr.67  , la  registratura.
Mod de prezentare a ofertei:  plic inchis cu mentiunea “ A  NU  SE  DESCHIDE  ÎNAINTE  DE  DATA 31.03.2020 “ .
Documentele necesare pentru înscrierea la licitație pentru persoanele juridice si persoanele fizice autorizate sunt:
1. Dovada  achitarii documentatiei de licitatie – copie;
2. Dovada achitarii garantiei de participare - copie;
Pret documentatie: 30 lei
Relații suplimentare privind procurarea documentație și condițiile de participare se pot obține la sediul societatii din B-dul Dâmbovița nr.67 , Serviciul Vânzări și Marketing sau la telefon  0356 803 725
13.02.2020 - Convocator AGOA
Se convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor pentru data de 18.03.2020, ora 14 la sediul STPT din Bul. Dambovita 67....
Cititi convocatorul
11.02.2020 - Prelungirea linie S10
Traseul liniei școlare S10 (Ronaț - C.D. Loga) va fi prelungit, începând cu data de 12.02.2020.

TRASEU DUS / ÎNTORS (în circuit):  traseul existent, până la capătul Calea Bogdăneștilor – strada Casian Munteanu – strada Alexandru Nicolai Necrasov – strada Cireșului – strada Roșiori – strada C. A. Rosetti – strada Pictor Theodor Aman – strada Moise Doboșan – strada Ciocârliei – strada C. A. Rosetti – strada Cireșului - strada Alexandru Nicolai Necrasov - strada Casian Munteanu – înapoi pe traseul existent de pe Calea Bogdanestilor.

STAȚII DUS / ÎNTORS: „C.A.Rosetti”  (stație existentă linia 5, situată la intersecția străzilor Roșiori și C. A. Rosetti, stație marcată în carosabil), “Banul Severinului” (stație nouă situată pe strada Pictor Theodor Aman, la intersecția cu strada Banul Severinului, stație în carosabil), “Grigore Ureche”  (stație nouă situată pe strada Pictor Theodor Aman, la intersecția cu strada Grigore Ureche, stație în carosabil), “Rarău” (stație nouă situată pe strada Pictor Theodor Aman, la intersecția cu strada Rarău, stație în carosabil), “Moise Dobosan” (stație nouă situată pe strada Moise Doboșan, la intersecția cu strada Ciocârliei, stație în carosabil), “I.M.L.” (stație existentă linia 5, pe strada Cireșului, vizavi de IML, este marcată în carosabil), “Cireșului”  (stație existentă linia 5, pe strada Cireșului, este marcată în carosabil).

PLECĂRI DUS: C.A. Rosetti  – 07:05;
PLECĂRI ÎNTORS: Colegiul Tehnic I.C. Brătianu/E.Ungureanu - 12:10; 13:10; 14:10
10.02.2020 - Reincarcare carduri elevi
Primăria Municipiului Timișoara acordă gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara, prin protocolul de acordare a facilităților la transportul în comun, unor categorii de cetățeni ai Municipiului Timișoara și operatorului de transport.
Una dintre categorii este cea a elevilor care învață pe teritoriul Timișoarei.  Gratuitatea se acordă tuturor elevilor care frecventează instituțiile de învățământ din Municipiul Timișoara, pe baza cardului emis de S.T.P.T., în baza BI/CI și carnetului de elev vizat la zi, la toate punctele de vânzare S.T.P.T. Facilitatea se acordă elevilor până la 19 ani, indiferent de forma de școlarizare, inclusiv în vacanțe.
Anual, abonamentele elevilor trebuie reîncărcate cu titlul valabil pe anul în curs, la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare ale noastre, răspândite de tot teritoriul Timișoarei.
Facem un apel pe această cale către toți elevii care folosesc mijloacele de transport în comun să se prezinte la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare pentru reîncărcarea abonamentului cu titlul valabil pentru anul 2020. Menționăm că toți elevii care beneficiază de această gratuitate pot circula pe mijloacele de transport în comun doar pe baza cardului actualizat emis de S.T.P.T.
Programul celor 18 puncte de vânzare este în intervalul orar 06:00 – 21:00, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, iar duminica acestea au programul de la ora 08:00 până la ora 16:00.
24.01.2020 - Prelungirea liniei S3
Traseul liniei de transport școlar S3 (Mareșal Constantin Prezan - bulevardul Sudului - bulevardul C. D. Loga) va fi prelungit, începând cu data de 27.01.2020, până pe strada Mareșal Alexandru Averescu, la intersecția cu strada Drubeta.     
Traseu dus/întors: de pe strada Mareșal Constantin Prezan, de la bucla de întoarcere a liniei 15 troleibuz, continuă pe strada Mareșal Alexandru Averescu pănă la intersecția cu strada Drubeta.
Stații dus/întors: „Averescu” (situată la intersecția străzii Mareșal Alexandru Averescu cu Calea Martirilor 1989, după intersecție - sensul spre strada Drubeta), perechea de stații „Profi Averescu” (situate pe strada Mareșal Alexandru Averescu, la intersecția cu străzile Teodor V. Păcățean, sensul spre strada Drubeta, și Martir Alexandru Ferkel-Suteu -  sensul spre bulevardul Sudului, dupa trecerea de pietoni, lângă magazinul Profi), perechea de statii „Profi Drubeta” (situate pe strada Mareșal Alexandru Averescu, la intersecția cu strda Drubeta, în fața magazinului Profi - sensul spre bulevardul Sudului, respectiv lângă stația de taxi, la aprozar -  sensul spre strada Drubeta), „Prezan” (stație existentă L15 troleibuz, situată pe strada Mareșal Constantin Averescu la intersecția cu Calea Martirilor 1989, sensul spre bulevardul Sudului, la Baricada), „Ivan” (situată pe strada Mareșal Constantin Prezan cu strada Nicolae Ivan, lângă spălatoria auto - sensul spre bulevardul Sudului).
Ora de plecare de la capăt de linie se face de la „Profi Drubeta”, de la ora 07:05. 
07.01.2020 - Selectie prealabila pentru desemnarea membrilor consiliului de administratie al STPT
C.L al Municipiului Timisoara organizeaza selectie prealabila pentru desemnarea membrilor consiliului de administratie al STPT
Cititi documentul
20.12.2019 - Program de vacanta
Circulația mijlooacelor de transport în comun trece la programul de vacanță, începând cu data de 23 decembrie 2019. Programul de vacanță este valabil doar până în 6 decembrie 2020, dată la care circulația mijloacelor de transport public va reveni la programul normal, cu excepția curselor școlare, care vor reveni pe trasee odată cu începerea cursurilor școlare din 2020.
Astfel, din totalul de 145 de mijloace de transport în comun (38 de tramvaie, 31 de troleibuze și 76 de autobuze și minibuze) scoase în traseu în zilele lucrătoare, în perioada 23.12.2019 - 06.01.2020, numărul total al mijloacelor de transport în comun care îi vor deservi pe călătorii noștri va fi de 112: 32 de tramvaie, 23 de troleibuze, 57 de autobuze.

Modificări vor surveni și în ceea ce privește orarul celor 18 puncte de vânzare ale S.T.P.T., cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou. În 24 decembrie și în 31 decembrie 2019, orarul punctelor de vânzare va fi între 06:00 și 14:00, în 25 și 26 decembrie 2019 și 1 și 2 ianuarie 2020 urmând să fie închise.
15.12.2019 - Circulatia in data de 16 decembrie
Traseele mai multor linii de transport local vor suferi modificări, în data de 16 decembrie 2019, între orele 19:30 - 20:00, din cauza evenimentelor dedicate împlinirii a 30 de ani de la Revoluția din 1989, circulația rutieră urmând să fie blocată în Piața Maria pentru 30 de minute.
Astfel, luni, 16 decembrie, între orele 19:30 - 20:00, vor suferi modificări următoarele trasee:
 - autobuzele de pe liniile 33 și 33 barat vor întoarce în Piața Mocioni (Sinaia);
- autobuzele de pe linia Expres 7 vor circula deviat tur/retur pe următorul traseu: bulevardul Vasile Pârvan – bulevardul Mihai Viteazul – Piața Bălcescu – strada Ciprian Porumbescu – bulevardul Constantin Brâncoveanu – bulevardul 16 Decembrie 1989 – Piața Iuliu Maniu;
- între orele 19:40 – 20:00, tramvaiele de pe liniile 1,2,7 și 8 vor staționa în apropierea zonei cu restricție până la finalizarea comemorării.
05.12.2019 - Suspendarea transportului naval, velo si a celui cu trotinete
Începând cu data de 7 decembrie 2019, din cauza scăderii temperaturii și a vremii nefavorabile, transportul public și de agrement cu vaporașe, biciclete și trotinete va fi suspendat, până în primăvara anului viitor.
Cele 7 nave ale Societății de Transport Public Timișoara vor andoca pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița, urmând să intre în revizie tehnică. La fel se va întîmpla și cu bicicletele și trotinetele din cadrul sistemelor VeloTM, respectiv TroTM.
Transportul cu vaporașele pe Canalul Bega a avut un mare succes și anul acesta. Peste 200.000 de călători au apelat la cele 7 nave destinate transportului pe Bega, începând cu 8 martie 2019, dată la care a fost reluat transportul public și de agrement pe Bega. Mai exact, din totalul de 202.999 de călători, 75.601 de călători au circulat cu vaporașele în regim de transport de agrement, valabil la fiecare sfârșit de săptămână, în timp ce 127.398 au preferat transportul public pe Bega, în fiecare săptămână, de luni până vineri. 
În sistemul VeloTM sunt înregistrați 24.180 de utilizatori. Anul acesta, numărul tranzacțiilor/ridicărilor celor 440 de biciclete amplasate în 34 de stații special amenajate a fost de 135.268, până în data de 1 decembrie.
Inaugurat pe 1 aprilie 2019, subsistemul de transport public TroTM a avut mare trecere în rândul călătorilor noștri, până în data de 1 decembrie 2019 fiind înregistrați 3.952 de utilizatori, dintre care 3.066 au apelat cel puțin o dată la cele 25 de trotinete amplasate în cele trei stații special amenajate. Fiecare trotinetă a acumulat între 5.000 și 8.000 de kilometri parcurși de călătorii noștri, cu un total de 546.143 de minute.  
05.12.2019 - Modificari ale traseelor in zona Domasnean
Mijloacele de transport în comun care circulă spre Piața Gheorghe Domășnean (sensul giratoriu de la AEM) vor avea avea traseele modificate, din cauza lucrărilor din zona respectivă, între 6 decembrie (ora 07:00) și 9 decembrie (ora 07:00).
Liniile care vor suferi modificări în intervalul amintit sunt:
- linia 9 – între Gara de Nord și bulevardul Dâmbovița (capătul liniei 2) vor circula tramvaie; între bulevardul Dâmbovița (capătul liniei 2) și AEM vor circula autobuze;
- linia Expres 2 - autobuzele vor întoarce la bulevardul Sudului (capătul liniei 16), unde va fi și stația de capăt de linie;
- linia M22 - autobuzele vor întoarce la sensul giratoriu de la Electrotimiș, unde va fi și stația de capăt de linie;
- linia 4 și linia 8 - tramvaiele de pe aceste linii vor întoarce la AEM.
29.11.2019 - Suplimentari numar de vehicule
Începând cu data de 3 decembrie 2019 liniile E 7 și E 8 vor fi suplimentate cu câte un autobuz, astfel cele două linii urmând să fie acoperite cu câte 6 unități, în fiecare zi.

Totodată, în 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, în intervalul orar 08:00 - 22:00, se vor face suplimentări cu câte o unitate pe urmatoarele  linii de transport: 2, 7, 11, 14, 33, E2 și E8.
29.11.2019 - Circulatie deviata in data de 1 decembrie
În ziua de 1 decembrie, între orele 11:30 și 13:00, mai multe linii de transport public vor avea traseele deviate din cauza organizării manifestărilor de Ziua Națională a României, care vor avea loc pe bulevardul Take Ionescu.
- mijloacele de transport în comun de pe liniile 11 și 17 vor întoarce în Piața I.C. Brătianu (Punctele Cardinale);
- mijloacele de transport în comun de pe liniile M11, M30, M35 și E4 vor întoarce la Piața Badea Cârțan (intersecția bulevardul Simion Bărnuțiu cu strada M. Kogălniceanu);
- autobuzele de pe linia 46 vor întoarce la Gara de Est;
- autobuzele de pe linia E4 barat vor circula pe traseul: Piața Mărăști – strada Oituz – Piața I.C.Brătianu – strada Martin Luther – bulevardul Revoluției din 1989 – bulevardul 3 August 1919 – Piața Traian – strada Dacilor – Piața Badea Cârțan – bulevardul Simion Bărnuțiu
31.10.2019 - Prelungirea liniei Expres 6 si suplimentare vehicule pentru M35
          Începând cu data de 01.11.2019, traseul liniei Expres 6 va fi prelungit până la Punctele Cardinale (Piața I.C.Bratianu). Plecarea din zona Piața I.C. Brătianu va avea loc din stația „Oituz/Punctele Cardinale”, actuala stație a liniilor 11 și E4b, și va avea următorul traseu: strada Oituz – Piața Mărăști – Calea Alexandru Ioan Cuza – Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – DN6 – cu întoarcere la Metro II ( sau la PITT pentru anumite curse) și retur, pe același traseu. Noile stații, la tur, sunt următoarele: Oituz/Punctele Cardinale, Piața Consiliul Europei (pe Calea Torontalului, lângă CEC) și în continuare stațiile existente. La retur, se vor folosi stațiile existente și următoarele stații noi: Piața Consiliul Europei (Poligrafie), Piața Mărăști și stația Oituz/Punctele Cardinale, drept capăt de linie.
          Frecvanța mijloacelor de transport va fi la intervale de 25 minute în zilele lucrătoare, în intervalul orar 06:00 – 20:00.
         Totodată, vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 04.11.2019, linia M35 Giarmata Vii va fi suplimentată cu încă o unitate ce va circula pe traseul existent Bastion – Giarmata Vii, iar în Giarmata Vii pe traseul: DC 64 - strada Parcului (stânga) – strada Albatrosului – strada Teilor – strada Viorelelor – strada Parcului – DC 64.
         Pe traseul respectiv se vor utiliza următoarele stații: Parcului 160, Parcului 200, Albatrosului I, Albatrosului II, Teilor, Teilor 183, Teilor 153, Teilor 128b, Teilor 71, Infrățirea 10, Viorelelor 20, Parcului 18, Cerna 44, Parcului 86.
28.09.2019 - Devieri / suspendari temporare
          În perioada 28.10. - 31.10.2019, din cauza lucrărilor de reabilitare a străzilor din zona bulevardului Regele Ferdinand I (de la Piața Regina Maria până la bulevardul 16 Decembrie 1989, ambele sensuri), a bulevardului 16 Decembrie 1989 ( de la Regele Ferdinand I până la splaiul Tudor Vladimirescu), a bulevardului Regele Ferdinand I (de la bulevardul C.D.Loga spre Piața Regina Maria - bulevardul 16 Decembrie), a splaiului N. Titulescu (de la strada Jiul până la bulevardul 16 Decembrie 1989), mai multe linii de transport public local vor suferi modificări de trasee, după cum urmează:
- linia 33 va circula de la  pod C. Șagului – C. Șagului -  bulevardul 16 Decembrie 1989 – Piața Maria – splaiul T. Vladimirescu – bulevardul V. Pârvan – pasaj  Michelangelo și retur;
- linia 33 b va circula de la Metro – C. Șagului – bulevardul 16 Decembrie 1989 – Piața Mocioni și retur;
- linia Expres 3 va circula de la stația Apicultorilor pe traseul normal – bulevardul V. Pârvan – splaiul Tudor Vladimirescu -  bulevardul 16  Decembrie 1989 – Piața Maria – bulevardul Regele Carol I – bulevardul General Dragalina – Gara de Nord, iar la retur, Gara de Nord - bulevardul General Dragalina – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul V. Pârvan iar apoi, pe traseul normal.

          În perioada 29.10. - 31.10.2019, următoarele mijloacele de transport vor avea traseele modificate, după cum urmează:
 - Linia 1  Gara de Nord – Piața Maria – Piața Bălcescu – Banatim – Piața Traian – Gara de Est și retur ;
 -Linia 2 Bulevardul Dâmbovița – Piața Maria – Piața Bălcescu – Banatim – Gara de Est și retur.
 - Linia 7  Bulevardul Dâmbovița – strada Ana Ipătescu – strada. V. Hugo – Piața Bălcescu – Piața Maria – Bulevardul Dâmbovița. ( linia 7 va circula pe un singur sens ) ;
 - Linia 6 este suspendată pe perioada lucrărilor ;
         Traseul Piața Traian – Prințul Turcesc – Meteo - Gara de Est – Piața Traian va fi deservit de un autobuz.
 Față de cele menționate, pot apărea modificări ale traseelor în funcție de dinamica lucrărilor.
25.10.2019 - Devieri temporare
            Ca urmare a evenimentului sportiv “Timisoara City Marathon” ce va avea loc duminică, 27 octombrie 2019, între orele 08:45 – 14:00, pe bulevardul Vasile Pârvan și bulevardul Corneliu Coposu, Societatea de Transport Public Timișoara  va modifica traseele următoarelor linii, după cum urmează:

- Linia de troleibuz 16 va avea următorul traseu: între Complexul Studentesc și T. Grozăvescu (Poșta Mare), atât tur, cât și retur: pasaj Michelangelo – strada Michelangelo – bulevardul I.C.Bratianu – strada Traian Grozavescu (circulă pe traseul liniei 15 troleibuz);
- Linia de autobuz Expres 3 va avea următorul traseu: la retur, între Gara de Nord și Complexul Studențesc: Gara de Nord -  bulevardul Republicii – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Mihai Viteazul – bulevardul Victor Babeș – strada Cluj. La tur, între Complexul Studențesc și Gara de Nord, va avea următorul traseu: aleea F.C.Ripensia – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Mihai Viteazul – Piața Bălcescu – strada Ciprian Porumbescu – bulevardul Constantin Brâncoveanu – bulevardul General Ion Dragalina – Gara de Nord.
- Autobuzele liniei Expres 7 vor întoarce la Catedrala Mitropolitană.
24.10.2019 - Convocator AGA
Se convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor, in data de 26.11.2019, ora 15:00, in Sala de Consiliu a Primariei Timisoara, B-dul C.D. Loga nr.1                                                                                                                                                                                                                                                              Se convoaca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor, in data de 26.11.2019, ora 15:30, in Sala de Consiliu a Primariei Timisoara, B-dul C.D. Loga nr.1
Cititi convocatorul
17.10.2019 - Devieri temporare
Mai multe linii de transport public local vor suferi modificări de trasee, la finalul acestei săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare a străzilor în zona centrală (Primăria Municipiului Timișoara – Catedrala Mitropolitană) și a evenimentului sportiv Campionatul Național de Ciclism în Tandem.

Vineri, 18 octombrie 2019, începand cu ora 10:00, vor suferi modificări următoarele linii de transport în comun:
- linia 16 troleibuz va avea următorul traseu, între Complexul Studențesc și stația Traian Grozăvescu Grozavescu (Posta Mare): pasaj Michelangelo – strada Michelangelo – bulevardul I.C.Brătianu – strada Traian Grozăvescu (circulă pe traseul liniei 15 troleibuz);
- autobuzele de pe liniile 33 și 33 barat vor întoarce la Spitalul de copii (Piata Regina Maria);
- Expres 3 va avea următorul traseu - la retur, între Gara de Nord și Complexul Studențesc: bulevardul Republicii – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Vasile Pârvan; la tur între strada Apicultorilor și Gara de Nord, traseul este cel normal.
- S2 va avea următorul traseu de la școală: bulevardul C.D.Loga – strada L.Beethoven – bulevardul M. Eminescu – strada Michelangelo –bulevardul Vasile Pârvan – splaiul Tudor Vladimirescu – Piața Sf. Maria – în continuare pe traseul normal.
- minibuzele S8 cu plecare de la Huniade vor avea stația Huniade suspendată; capătul de plecare de la școală va fi stația Colegiul Național Bănățean, cu orele de plecare 12:10, 13:10, 14:10.

 Sâmbătă, 19 octombrie 2019, vor suferi modificări traseele următoarelor linii de transport în comun:
- Linia 16 troleibuz va avea următorul traseu, între Complexul Studențesc și stația Grozăvescu (Poșta Mare): pasaj Michelangelo – strada Michelangelo – bulevardul I.C. Brătianu – strada Traian Grozăvescu (circulă pe traseul liniei 15 troleibuz);
- autobuzele de pe liniile 33 și 33 barat vor întoarce la Spitalul de copii (Piața Regina Maria);

- Expres 3 va avea următorul traseu, la retur, între Gara de Nord și Complexul Studențesc: bulevardul Republicii – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Vasile Pârvan. 
Între orele 08:30 și 12:30, va avea următorul traseu (tur): aleea F.C. Ripensia – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Mihai Viteazul – splaiul Tudor Vladimirescu și în  continuare pe traseul normal; la retur, între orele menționate mai sus, va avea următorul traseu: bulevardul Republicii  – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Mihai Viteazul – bulevardul Victor Babeș – strada Cluj și în  continuare pe traseul normal.
- linia Expres 8 autobuz, în intervalul orar 08:30 și 12:30, între cartierul Plopi și Calea Șagului va avea următorul traseu: traseu normal de la Școala din Plopi până pe strada Iepurelui (Ciclop)  – strada Ștefan cel Mare – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Mihai Viteazul – în continuare pe traseul normal. La retur, între Pod Calea Șagului și Școala din Plopi va avea traseul normal până la Piața Bălcescu – bulevardul MihaiViteazul – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Eroilor de la Tisa – strada Ștefan cel Mare – strada Iepurelui (Ciclop) – în continuare pe traseul normal.

Duminica, 20 octombrie 2019, vor suferi modificări traseele următoarelor linii de transport în comun:

- Linia 16 troleibuz va avea următorul traseu, între Complexul Studențesc și stația Grozăvescu (Poșta Mare), tur și retur: pasaj Michelangelo – strada Michelangelo – bulevardul I.C.Brătianu – strada Traian Grozăvescu (circulă pe traseul liniei 15 troleibuz);
- Autobuzele liniilor 33 și 33 barat vor întoarce la Spitalul de copii (Piața Regina Maria);
- Expres 3 va avea următorul traseu, la retur, între Gara de Nord și Complexul Studențesc: bulevardul Republicii – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Vasile Pârvan și, în continuare, pe traseul normal.
03.10.2019 - Devierea temporara a liniei 16
Troleibuzele de pe linia 16 vor circula deviat, vineri și sâmbătă, din cauza lucrărilor la infrastructură de pe strada 20 Decembrie, între podul Mitropolit Andrei Șaguna și Bulevardul C.D. Loga. Mijloacele de transport în comun vor circula deviat vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:30, și sâmbătă, între orele 07:00 - 17:30.
            În aceste condiții, troleibuzele de pe linia 16 vor circula pe următorul traseu:
- între Bulevardul Sudului și strada Traian Grozăvescu, vor circula normal până la pasajul Michelangelo, după care traseul va continua pe strada Michelangelo - Bulevardul I.C. Brătianu - strada Traian Grozăvescu; între strada Traian Grozăvescu și Bulevardul Sudului, troleibuzele de pe linia 16 vor circula pe traseul normal.
02.10.2019 - Modificari ale mai multor linii de autobuz si transport scolar
          Începând cu data de 01.10.2019, Societatea de Transport Public Timisoara a modificat următoarele trasee, după cum urmează:
         Linia de transport școlar S1 Torontal – Dacia – C.D.Loga va fi prelungită până la Facultatea de Agronomie și va circula pe traseul: Calea Aradului ( Facultatea de Agronomie) – Strada Liege – Calea Torontalului și în continuare pe traseul existent. Noile stații înființate pe prelungirea traseului S1 vor fi: Agronomiei (stația E1, L17),  U.T.T. (stația E1, L17), Liege (în fața pieței, stația E1, L18). La retur, va circula pe traseul existent până în Piața Consiliul Europei, apoi pe Calea Aradului până la Facultatea de Agronomie, unde va întoarce și va continua pe Strada Liege – Calea Torontalului și va reintra pe vechiul traseu. Stațiile de retur vor fi: Liege (stația E1), U.T.T. (stația E1), Facultatea de Agronomie (stația E1) și în continuare stațiile existente.
          Ora de plecare din stația Facultatea de Agronomie va fi 07:15.
          Linia de transport școlar S7 Torontal -  C. Bănățean va fi prelungită până la Facultatea de Agronomie situată pe Calea Aradului  și va circula tur/retur pe urmatorul traseu:  Calea Aradului (Facultatea de Agronomie) – Strada Liege – Calea Torontalului și, în continuare, pe vechiul traseu. Noile stații de îmbarcare vor fi: Facultatea de Agronomie (stația E1, L17),  U.T.T. (stația E1, L17), Liege (în fața pieței, stația E1, L18). Stațiile de debarcare pe noul traseu vor fi: Torontalului (stația E1), Liege (stația E1), U.T.T. (stația E1), Facultatea de Agronomie (stația E1).
          Ora de plecare din stația Facultatea de Agronomie va fi 07:10.
          Linia de transport școlar S4 – Stuparilor – C.D.Loga va fi suplimentată cu stația „Pomiculturii” situată pe Calea Sever Bocu la intersecție cu Strada Pomiculturii, sensul spre Piața Consiliul Europei, ca stație de îmbarcare/debarcare a elevilor.
          Ora de sosire în noua stație va fi 07:18.
          Linia de transport în comun Expres 8 va fi prelungită în cartierul Plopi. Traseul existent Pod Calea Sagului – Strada Câmpului – Calea Moșniței – Strada Albăstrelelor va fi continuat pe Strada Albăstrelelor – Strada Canalul Bega – Strada Martir Cornel Popescu – Strada Nicolae Tincu Velea – Strada Tata Oancea – Strada Albăstrelelor și, pe traseul existent, până la Pod Calea Șagului.
          Stații suplimentare: Albăstrelelor (stația existentă a liniei 21, situată pe Strada Albăstrelelor, înainte de intersecția cu Strada Canalul Bega), Jokai Mor (stația existentă a liniei 21 situată pe  Strada Canalul Bega, la intersecție cu Strada Jokai Mor), Martir Cornel Popescu (stația existentă a liniei 21, situată pe Strada Martir Cornel Popescu), Școala Generală Plopi (stația existentă a liniei 21, situată pe Strada Tata Oancea, la intersecția cu Strada Jules Verne).
          Prin reconfigurarea traseului liniei de autobuz Expres 8, se desființează stația din fața Școlii Generale Nr. 4, situată pe Strada Jules Verne, la intersecția cu Strada Tata Oancea.
12.09.2019 - Programul liniei 46 pentru festivalul PLAI
Ca urmare a Festivalului PLAI ce va loc în perioada 13-15 septembrie 2019 la Muzeul Satului Bănățean, Societatea de Transport Public Timișoara va prelungi programul autobuzului 46 în toate cele trei zile, până la orele 02:00.
12.09.2019 - Devieri temporare
Ca urmare a lucrărilor în carosabil din zona B-dul I.C.Bratianu - Piața Huniade - Str. 20 Decembrie 1989 - B-dul C.D.Loga (până la Primaria Municipiului Timișoara), în zilele de vineri, 13.09.2019, sâmbătă, 14.09.2019 și luni, 16.09.2019, circulația mijloacelor de transport va fi deviată după cum urmează:
- Troleibuzele liniei 16 vor întoarce în fața Primariei Municipiului Timișoara (B-dul Vasile Pârvan – str. 20 Decembrie 1989 – B-dul Regele Ferdinand I – B-dul Vasile Pârvan),
- Minibuzele de pe traseele școlare S1, S4, S6 și S10 nu vor mai ajunge până la Colegiul Ion I.C. Brătianu și Colegiul E. Ungureanu, ci își vor continua traseele pe B-dul I.C.Bratianu, str. Michelangelo, B-dul C.D.Loga, folosind stația „Continental” situată pe B-dul I.C.Bratianu ca stație de debarcare pentru elevii colegiilor menționate anterior (stația se află în lângă Hotelul Continental și sucursala B.R.D.). La transportarea elevilor către adresele de domiciliu, elevii celor două colegii vor utiliza stația „T.Grozavescu”, stația liniei 40 (în spatele clădirii Poștei Mari),
- Minibuzul de pe traseul școlar S3 va folosi ca stație de debarcare/îmbarcare a elevilor pentru Colegiul Ion I.C. Brătianu și Colegiul E. Ungureanu, aceeași stație „ T.Grozavescu” a liniei 40 (în spatele clădirii Poștei Mari),
- Minibuzul de pe traseul școlar S2 va circula pe traseul: str. 20 Decembrie 1989 – B-dul C.D.Loga, lăsând elevii Colegiului Ion I.C. Brătianu și Colegiului E. Ungureanu la intersecția str. 20 Decembrie 1989 cu B-dul C.D.Loga. La transportarea elevilor către adresele de domiciliul, se va folosi ca stație de îmbarcare pentru colegiile menționate mai sus, tot stația „T.Grozavescu”, stația liniei 40 (în spatele clădirii Poștei Mari), urmând traseul B-dul I.C.Bratianu – str. Michelangelo – B-dul V.Pârvan – Spl. Tudor Vladimirescu.
          Duminică, 15.09.2019, mijloacele de transport ce tranzitează zona aflată în reamenajare vor circula normal.
03.09.2019 - Devieri temporare
Ca urmare a lucrărilor de asfaltare din zona B-dul Revoluției din 1989 – B-dul I.C.Bratianu – Str. Michelangelo, în perioada 04.09.2019 – 05.09.2019, mijloacele de transport în comun aferente liniilor E2, 40, E7, 16 si 15 vor circula deviat.
          Miercuri, 04.09.2019, acestea vor circula pe următoarele trasee:
 -     linia 40 - str. Popa Șapc㠖 Piața I.C.Bratianu (Punctele Cardinale) – B-dul Take Ionescu – Str. Nicu Filipescu – B-dul Revoluției din 1989 – B-dul Mihai Eminescu – Str. Traian Grozavescu (capăt de linie) – B-dul I.C.Bratianu – Str. Hector – Piața I.C.Bratianu (Punctele Cardinale) – Str. Popa Șapcă,
 -   linia Expres 2 – circulă normal pe sensul Continental – Stuparilor. Pe sensul Stuparilor – Continental, pe tronsonul – Piața Mărăști – Piața 700 – Str. Paris – Spitalul Louis Țurcanu– Catedrala Mitropolitan㠖 B-dul Vasile Pârvan – Str. Cluj,
          -   autobuzele liniei Expres 7 și 15 vor întoarce la Pasajul Michelangelo,
          -    linia 16 – Pasaj Michelangelo – B-dul Vasile Pârvan – Str. 20 Decembrie –
B-dul C.D.Loga (întorc în fața Primăriei Timișoara) – B-dul Regele Ferdinand I – B-dul Vasile Pârvan – Str. Cluj.
 Joi, 05.09.2019, mijoacele de transport vor circula pe urmatoarele trasee:
 -     linia 40 - str. Popa Șapc㠖 Piața I.C.Bratianu (Punctele Cardinale) – B-dul Take Ionescu – Str. Nicu Filipescu – B-dul Revoluției din 1989 –Str. Hector  (capăt de linie)– Piața I.C.Bratianu (Punctele Cardinale) – Str. Popa Șapcă,
 -   linia Expres 2 – tur/retur pe traseul – Piața Mărăști – Piața 700 – Str. Paris – Spitalul Louis Țurcanu– Catedrala Mitropolitan㠖 B-dul Vasile Pârvan – Str. Cluj,
-    autobuzele liniei Expres 7 și 15 vor întoarce la Pasajul Michelangelo,
 -    linia 16 – Pasaj Michelangelo – B-dul Vasile Pârvan – Str. 20 Decembrie –
B-dul C.D.Loga (întorc în fața Primăriei Timișoara) – B-dul Regele Ferdinand I – B-dul Vasile Pârvan – Str. Cluj.
 Față de cele menționate, pot apărea modificări ale traseelor, în funcție de dinamica lucrărilor.
30.08.2019 - Devieri ale liniilor 14 si M14
Ca urmare a evenimentului de inaugurare a obiectivului Iulius Town, in data de 31.08.2019, între orele 18:00 si 23:00, circulația rutieră va fi închisă pe Calea Sever Bocu, pe tronsonul dintre Piața Consiliul Europei și strada Mitropolit Dr. Vasile Lăzărescu (Cimitirul Eroilor).
Astfel, troleibuzele de pe liniile de transport în comun 14 și M14 vor circula deviat pe traseul Piața Consiliul Europei – Calea Aradului – strada Amurgului – Calea Sever Bocu, sensul spre I.I de la Brad, respectiv Dumbrăvița. Pe sensul I.I. de la Brad – Barițiu, se circulă normal.
În același interval orar, stația „Cimitirul Eroilor” de pe sensul spre I.I. de la Brad va fi suspendată.
29.08.2019 - Devieri ale mai multor linii
Ca urmare a lucrărilor de asfaltare din zona Piața I.C. Brătianu (Punctele Cardinale) – strada Martin Luther – bulevardul Revoluției din 1989, în perioada 30.08.2019 – 01.09.2019, mijloacele de transport în comun de pe liniile 11, 17, M11, E2, 40, 46, M30, M35, M41, M42, M44, E4, E4b vor circula deviat.
Vineri și duminică vor suferi modificări de traseu toate liniile menționate mai sus, după cum urmează:
- linia 40: strada Popa Șapc㠖 strada Oituz – Piața Mărăști – Calea Al. Ioan Cuza - strada Demetriade – bulevardul Antenei;
- troleibuzele de pe linia 17 vor întoarce în Piața Mărăști;
- traseul liniilor 11, M11 și E4b va fi următorul (tur): bulevardul Republicii – bulevardul Regele Ferdinand I – strada 20 Decembrie 1989 – bulevardul I.C. Brătianu – strada Hector – bulevardul Take Ionescu; la retur: bulevardul Take Ionescu – strada Nicu Filipescu – bulevardul Revoluției din 1989 – bulevardul I.C. Bratianu – strada 20 Decembrie 1989 – bulevardul C.D. Loga – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul Republicii;
- treseul liniilor M30, M35, 46 și E4  va fi: bulevardul Take Ionescu – strada Nicu Filipescu – bulevardul Revoluției din 1989 – strada Hector – bulevardul Take Ionescu;
- autobuzele de pe linia E2 vor circula pe următorul traseu (tur-retur): strada Michelangelo – bulevardul I.C. Brătianu (stânga) – Piața Huniade – strada 20 Decembrie 1989 – bulevardul C.D. Loga – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul Republicii – Piața Mărăști;
- tresul liniilor M41, M42 si M44 va fi următorul (tur-retur): bulevardul Revoluției din 1989 – bulevardul I.C. Brătianu – strada 20 Decembrie 1989 – bulevardul  C.D. Loga – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul Republicii – Piața Mărăști.
Sâmbătă vor circula deviat mijloacele de transport de pe liniile 40 și
E2, după cum urmează:
- autobuzele liniei 40 vor întoarce la Piața I.C. Bratianu (Punctele
Cardinale);
- autobuzele de pe linia E2, sensul spre Continental, vor circula pe traseul: strada Oituz – Piața I.C. Brătianu – bulevardul Take Ionescu – strada Nicu Filipescu – bulevardul Revoluției – bulevardul I.C. Brătianu – strada Michelengelo.
27.08.2019 - Anunt privind declansarea procedurii de selectie a membrilor in CA al STPT
Vezi anuntul privind declansarea procedurii de selectie a membrilor in CA al STPT:
Cititi anuntul
20.08.2019 - Devieri temporare
Ca urmare a lucrarilor de asfaltare din zona Piața I.C.Bratianu (Punctele Cardinale) – Str. Martin Luther – Str. Hector, în perioada 21–26.08.2019, mijloacele de transport în comun aferente liniilor 11, 17, M11, E2, 40, 46, M35, M41, M42, M44, E4, E4b vor circula deviat.
Din 21.08 până în 23.08, circulația rutieră pe Str. Martin Luther va fi închisă, iar liniile de autobuz Expres 2 si 40 vor fi deviate pe sensul Iulius Mall – C. Studentesc, după cum urmează: Piața I.C.Bratianu (Punctele Cardinale) – Bd. Take Ionescu – Str. Nicu Filipescu – Bd. Revoluției din 1989 – Bd. I.C.Bratianu. Pe sensul de întoarcere, se va circula pe traseul obișnuit.
În perioada 23-26.08.2019, circulația mijloacelor de transport va fi deviată în funcție de dinamica lucrărilor din zona respectivă.
14.08.2019 - Program pentru 15 august
Societatea de Transport Public Timișoara anunță că, în 15 august, zi nelucrătoare, vor fi deschise următoarele patru puncte de vânzare pentru abonamente și bilete: Piața 700, AEM, Calea Lipovei și Muzeul “Corneliu Miklosi” (Badea Cârțan). Punctele de vânzare vor funcționa după program normal, în intervalul orar 06 – 21:30.
02.08.2019 - Devieri pe liniile M29 si M30
Având în vedere lucrările de asfaltare de pe str. Dunărea ( pe raza comunei Ghiroda ) de la sensul giratoriu de la podul peste râul Bega până la str. Jiul, începând cu data de 05.08.2019, traseele liniilor metropolitane M.29 și M.30 se modifică astfel :

Linia M.29 – V. Economu – Aleea Ghirodei – str. Dunărea – str. Jiul – la stânga pe str. Ialomiței – str. Câmpului – str. Dunărea – Aleea Ghirodei – V. Economu.

Linia M.30 – Bastion – V. Economu – Aleea Ghirodei – str. Dunărea – str. Jiul – la dreapta pe str. Ialomiței – str. Victoria, continuând pe traseul normal.
26.07.2019 - Devieri temporare ale liniilor E2 si 40
Circulația autobuzelor de pe liniile de autobuz Expres 2 și 40 va fi modificată în data de 27.07.2019, între orele 19:00 și 21:00, din cauza manifestării cu caracter cultural, care va avea loc pe strada Hector. Mijloacele de transport în comun vor circula astfel:

 - autobuzele de pe linia Expres 2 vor efectua curse pe următoarele două trasee: Continental - AEM - Complexul Studențesc - Poșta Mare, unde stația de capăt va fi “Grozăvescu”, stație aferentă liniilor 15, 16 și E7, tur-retur, respectiv strada Stuparilor - Calea Sever Bocu - Piața Consiliul Europei - Piața Mărăști - Piața I. C. Brătianu (Punctele Cardinale), unde va fi utilizată ca stație de capăt stația “Bastion”, stație aferentă liniilor M30, M35, M44, tur - retur;
- autobuzele de pe linia 40 vor întoarce în Piața I.C. Brătianu (Punctele Cardinale), unde va fi utilizată ca stație de capăt stația Bastion.  
17.07.2019 - Convocator AGA
Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor, in data de 19.08.2019, ora 15:00, in Sala de Consiliu a Primariei Timisoara, B-dul C.D. Loga nr.1                                                                                                                                                                                                                                                              Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor, in data de 19.08.2019, ora 15:30, in Sala de Consiliu a Primariei Timisoara, B-dul C.D. Loga nr.1
Cititi convocatorul
12.07.2019 - Devieri temporare
Ca urmare a manifestării culturale și sportive „VpB Fest", ediția a II-a, ce se va desfășura în data de 14 Iulie 2019 pe raza Municipiului Timișoara ( pe traseul intersecția B-dul M. Viteazul cu B-dul V. Pârvan – Universitatea de Vest – pasajul Michelangelo – B-dul C. Coposu și retur ), între orele 13:30 și 23:00, circulația mijloacelor de transport va fi modificată după cum urmează:
- Linia Expres 7 va circula de la Piața Mocioni pe Bulevardul 16 Decembrie 1989 ( stația Catedrala Mitropolitană) – Splaiul Tudor Vladimirescu – Piața Mocioni,
- Linia 16, între Pasajul Michelangelo și Strada Traian Grozavescu, va circula pe linia 15,
- Linia Expres 3 va circula deviat pe urmatorul traseu: tur: Aleea F.C.Ripensia – Strada Michelangelo – Bulevardul I.C. Bratianu – Piața Huniade – Strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul C.D. Loga – Bulevardul Regele Ferdinand I – Bulevardul 16 Decembrie 1989 – Splaiul Nicolae Titulescu, retur: Bulevardul Regele Ferdinand I – Bulevardul Mihai Viteazul – Bulevardul Victor Babeș – Strada Cluj – Calea Martirilor,
- Linia Expres 8 între Ciclop și Piața Bălcescu va circula deviat, pe urmatorul traseu, tur/retur: Strada Iepurelui – Strada Ștefan cel Mare – Bulevardul Eroilor de la Tisa – Bulevardul Victor Babeș – Bulevardul Mihai Viteazul – Piața Bălcescu.
Pentru mijloacele de transport deviate pe durata evenimentului sportiv se vor folosi ca stații de îmbarcare/debarcare, stațiile mijloacelor de transport în comun existente pe traseul deviat.
08.07.2019 - Devieri temporare datorita evenimentelor de azi
Societatea de Transport Public Timișoara aniversează astăzi, 08.07.2019, 150 de ani de la prima cursă a tramvaiului tras de cai de pe actualul teritoriu al României și de transport public local. Cu această ocazie, vom organiza un eveniment care va cuprinde și parada tramvaielor de epocă din cadrul Muzeului „Corneliu Mikloși”, unde îi așteptăm să fie alături de noi pe toți timișorenii. Parada va începe la ora 16:00, cu plecare de pe Podul Decebal până în Piața Libertății. Pentru aceasta, între orele 14:30 și 17:00, circulația mai multor linii de tramvai ca fi deviată după cum urmează:

Liniile 1 și 2 - din Piața Sfânta Maria vor circula deviat, tur-retur, pe strada Gheorghe Doja – Piața Bălcescu – strada 1 Decembrie 1918 – strada Ștefan cel Mare – Piața Traian – Piața Badea Cârțan,  întorcând la Gara de Est. Pe sectorul Gara de Est – Meteo – Modern – Prințul Turcesc – Piața Traian va circula un autobuz.
Linia 4 - de pe strada Brediceanu circulă deviat, tur-retur,  pe strada Iosif Nemoianu – Catedral㠖 Piața Sfânta Maria – Bălcescu – strada 1 Decembrie 1918 – Calea Stan Vidrighin – Ciarda Roșie.
Linia 6 vacircula pe traseul: Piața Gheorghe Domășnean (AEM) – Calea Stan Vidrighin – strada Ștefan cel Mare – PiațaTraian – Piața Badea Cârțan – Gara de Est. 
05.07.2019 - 150 de ani de transport public local
Timișoara se pregătește să aniverseze 150 de ani de transport public local și tot atâția ani de la prima cursă a tramvaiului tras de cai, de pe actualul teritoriu al României!
Societatea de Transport Public Timișoara și Primăria Timișoara îi invită pe timișoreni, luni, 8 iulie, la Podul Decebal, cu începere de la ora 16:00, pentru a asista la parada mijloacelor de transport în comun care au circulat în Timișoara, în ultimul veac și jumătate. Pentru a rememora istoria și atmosfera de epocă, colegii noștri vor înhăma doi bidivii pursânge, de la Herghelia Izvin, care vor pune în mișcare tramvaiul de care se bucurau timișorenii acum 150 de ani, pe ruta Cetate – Fabric. Urmat de tramvaiul „Gemene” sau de „Timișul” fabricat în urmă cu mai multe decenii la Timișoara, tramvaiul tras de cai va conduce parada din care vor mai face parte zece garnituri de epocă, din cadrul Muzeului „Corneliu Mikloși”. Parada se va încheia în Piața Libertății. Aniversarea celor 150 de ani de transport public va continua în Piața Victoriei, cu începere de la ora 18:00, unde vor concerta Mircea Baniciu și Nicole Cherry. 

În urmă cu 150 de ani, într-o zi de 8 iulie, Timișoara devenea primul oraș de pe actualul teritoriu al României care introducea tramvaiul tras de cai. Oraș obișnuit cu premiere naționale  și europene, Timișoara inaugura și prima linie de troleibuz din România, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Tot o premieră pentru România a fost și inaugurarea transportului public și de mărfuri pe Canalul Bega, în același an 1869. Întrerupt la sfârșitul anilor 1960, transportul de călători pe Bega a fost reluat în 2018, Timișoara fiind singurul oraș din România cu transport public pe apă! Timișoara este primul oraș din România în care au fost introduse bicicletele, ca alternativă la transportul public local. Mai recent, în urmă cu câteva luni, Timișoara a devenit primul oraș din România care a introdus călătoriile cu trotinetele electrice, tot ca alternativă la transportul public local.
03.07.2019 - Circulatie deviata
Ca urmare a unor lucrări de asfaltare de pe Calea Aradului, care vor avea loc între strada Liege și Piața Consiliul Europei, de vineri 05.07.2019, începand cu orele 20:00, până în data de 08.07.2019, la ora 14:00, liniile E2, 17, 18, E6, M41 si M42 vor circula deviat, după cum urmează:
Expres 2 – pe traseul normal Continental - Piața Consiliul Europei - deviat pe Calea Sever Bocu ( linia L14) până la intersecția cu strada Amurgului – traseul normal până pe strada Divizia 9 Cavalerie – deviat pe Calea Sever Bocu (traseu L14) – strada Mitropolit Dr. V. Lăzărescu (traseu L14) – Calea Aradului – Piața Consiliul Europei – traseul normal până la Continental;
Liniile 17 si 18 – pe traseul normal de pe strada Baader – Piața Consiliul Europei, respectiv Solventul – Piața Consiliul Europei – deviat, tur-retur, pe Calea Torontalului – strada Liege – Calea Aradului până la Agronomie (inclusiv L18);
Expres 6 pleacă de la stația Consiliul Europei/Torontal, stație Expres1 (lângă CEC Bank);
M41 și M42 - pentru cursele până pe Calea Stan Vidrighin circulă deviat, tur – retur, pe Calea Aradului – strada Liege – Calea Torontalului – Piața Consiliul Europei, după care urmeaza traseul normal.
02.07.2019 - Biletul valabil 60 de minute
Începând cu data de 03.07.2019, biletul de călătorie valabil pe un singur mijloc de transport în comun va fi înlocuit cu biletul unic, care va avea valabilitatea de 60 de minute, conform HCL 324/14.06.2019. Prețul biletului rămâne neschimbat, călătorii putând să folosească titlul de călătorie pe mai multe linii de transport în comun, în intervalul celor 60 de minute. 
28.06.2019 - Noi modalitati de plata a calatoriei
Începând cu data de 1 iulie 2019, călătorii noștri vor putea achiziționa titluri de călătorie direct din mijloacele de transport în comun prin SMS și prin aplicația mobilPay Wallet.
Printr-un simplu SMS trimis la numărul 7442, disponibil în rețelele de telefonie mobilă, călătorii STPT vor putea achita contravaloarea unei legitimații de o zi, valabilă pe toate liniile de transport (2,50 € + TVA), a unei călătorii (0,50 € + TVA), valabilă 60 de minute, și a unei călătorii cu vaporașul (0,22 €).
Plata prin intermediul aplicației mobilPay Wallet, după descărcarea aplicației din Google Play sau App Store, este simplă, călătorii trebuind să selecteze secțiunea <Bilet Timișoara> și tipul de bilet dorit.
În prezent, călătorii noștri mai au patru modalități de plată a titlului de călătorie:
1.Achiziționarea titlurilor de călătorie și abonamentelor de la cele 18 puncte de vânzare ale STPT; posibilitatea achiziționării titlurilor de călătorie (bilete) de la cei aproximativ 400 de agenți comerciali de teritoriul municipiului Timișoara.
2.Prin operațiunea portofelul electronic, un card prepaid personalizat, eliberat la chioșcurile STPT.
3.Aplicația 24pay.
4.Plata cu cardul bancar (POS).
14.06.2019 - Suplimentare vehicule pe linia E4
Autobuzele de pe linia Expres 4 vor fi suplimentate, în data de 15 iunie 2019, cu ocazia unei noi ediții a mitingului aviatic.
Plecări de la Piața I.C.Brătianu (Punctele Cardinale): 16:30, 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:30, 21:30, 21:45, 22:25, 23:00, 23:15.
Plecari de la Aeroportul Internațional Traian Vuia: 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:05, 19:30, 20:10, 21:00, 22:00, 22:20, 22:50, 23:40, 23:50.
14.06.2019 - Program special pe liniile E1 si E8
Autobuzele de pe liniile E1 și E8 vor avea programul prelungit, în zilele de 14 și 15 iunie, cu ocazia evenimentului „Magnetic Festival”, care va avea loc la Shopping Timișoara.
Astfel, autobuzele de pe E8 vor circula pe traseul sensul giratoriu de la Baba Dochia până la sensul giratoriu din parcarea Shopping City Timișoara, urmând să aibă următoarele plecări: din sensul giratoriu Baba Dochia la orele 23:30, 00:30, 01:30, 02:30, 03:30; din sensul giratoriu parcarea Shopping City Timișoara la orele 00:00, 01:00, 02:00, 03:00, 04:00, 05:00.
Autobuzele de pe linia E1 vor circula pe traseul Calea Ardului (sensul giratoriu de la Agronomie) până la sensul giratoriu din parcarea Shopping City Timișoara, urmând să aibă următorele plecări: Calea Ardaului (sensul giratoriu de la Agronomie) la orele 23:00, 01:00, 03:00, 05:00; parcarea Sopping City la orele 00:00, 02:00; 04:00, 06:00.  
12.06.2019 - Prelungirea liniilor 8 si 9
           Începând cu data de 15.06.2019, traseele liniilor de tramvai 8 și 9 se vor prelungi până în Ciarda Roșie. Tramvaiele de pe cele două linii vor folosi stațiile de urcare/coborâre, stații în care opresc și tramvaiele de pe linia 4, între Gheorghe Domășnean (AEM) și Ciarda Roșie.  
31.05.2019 - Linii metropolitane noi, spre Carani si Covaci
Începând cu data de 03.06.2019 inaugurăm două noi linii metropolitane, pentru locuitorii comunei Sânandrei. Este vorba despre M41 (Carani – Sânandrei – Timișoara) și M42 (Covaci - Timisoara). Acestea vor avea următoarele trasee și stații:
M41 – Carani – Sânandrei – Timișoara
 Traseu dus: Calea Stan Vidrighin (Garaj auto STPT) – strada Ștefan cel Mare – Piața Traian – bulevardul 3 August 1918 – podul Decebal – bulevardul Revoluției din 1989 – strada Hector – Piața I.C. Brătianu – strada Oituz – Piața Mărăști – Calea Alexandru Ioan Cuza – Piața Consiliul Europei – Calea Aradului – DN 69 – Sânandrei - Carani.
 Stații dus: Banatim (garajul auto, stație existentă L21) – Prefectură (stație existentă M44) – Hector (stație existentă E2 si M44) – Consiliul Europei (stație existentă E2, L17 și L18) – Remus Răduleț (stație existentă L17 si L18) – Liege (stație existentă L17) – Agronomie (stație existentă L17) – Flora (Sânandrei) – Centru Sânandrei (la monument) – Măslinului (Sânandrei) – Centru Carani – Darson (Carani).
 Traseu întors: Carani - Sânandrei - Calea Aradului -  Piața Consiliul Europei - Calea Alexandru Ioan Cuza - Piața Mărăști - strada Oituz - Piața I.C. Brătianu – bulevardul Take Ionescu – strada Nicu Filipescu - bulevardul Revoluției din 1989 - Podul Decebal – bulevardul 3 August 1918 – Piața Traian - strada Ștefan cel Mare - Calea Stan Vidrighin (Garaj auto STPT).
 Stații întors: Darson (Carani) – Centru Carani – Măslinului (Sânandrei) – Centru  Sânandrei (la monument) – Flora (Sânandrei) - Liege (stație existentă L17) – Dacia Service (stație existentă L17) - Consiliul Europei (stație existentă E2,L17 si L18)  - Mărăști (stație existentă L17) – Bastion (stație existentă L17) - Banatim (garajul auto, stație existentă L21).
 La anumite ore M41 întoarce la Piața Verde: Carani – Sânandrei - Piața Verde – strada Liege – Calea Torontalului – strada Augustin Coman – Calea Aradului – Sânandrei – Carani. Este folosită stația Piața Verde (stație existentă E1 și L18).
M42 – Covaci – Timișoara 
 Traseu dus: Calea Stan Vidrighin (Garaj auto STPT) – strada Ștefan cel Mare – Piața Traian – bulevardul 3 August 1918 – Podul Decebal – bulevardul Revoluției din 1989 – strada Hector – Piața I.C. Bratianu – strada Oituz – Piața Mărăști – Calea Alexandru Ioan Cuza – Piața Consiliul Europei – Calea Aradului – DN 69 – Centura Timișoara - Covaci.
 Stații dus: Banatim (garajul auto, stație existentă L21) – Prefectură (stație existentă M44) – Hector (stație existentă E2 și M44) – Consiliul Europei (stație existentă E2, L17 și L18) – Remus Răduleț (stație existentă L17 și L18) – Liege (stație existentă L17) – Agronomie (stație existentă L17) – Covaci (Centru -  strada Bisericii/grădiniță)
 Traseu întors: Covaci – Centura Timișoara – DN 69  - Calea Aradului -  Piața Consiliul Europei - Calea Alexandru Ioan Cuza - Piața Mărăști - strada Oituz - Piața I.C. Brătianu – bulevardul Take Ionescu – strada Nicu Filipescu - bulevardul Revoluției din 1989 - Podul Decebal – bulevardul 3 August 1918 – Piața Traian - strada Ștefan cel Mare - Calea Stan Vidrighin (Garaj auto STPT).
 Stații întors: Covaci (Centru - strada Bisericii/grădiniță) -  Agronomie (stație existentă L17) - Liege (stație existentă L17) – Dacia Service (stație existentă L17) - Consiliul Europei (stație existentă E2, L17 și L18)  - Mărăști (stație existentă L17) – Bastion (stație existentă L17) - Banatim (garajul auto, stație existentă L21).
31.05.2019 - Modificari temporare ale liniei 4
Tramvaiele de pe linia 4 vor întorce la AEM, timp de două zile, sâmbătă și duminică, ca urmare a lucrărilor de mentenanță ce vor fi efectuate la calea de rulare a tramvaielor între Piața Gheorghe Domășnean (AEM) și Ciarda Roșie.  Transportul călătorilor între AEM și Ciarda Roșie se va efectua cu un autobuz. 
30.05.2019 - Devieri temporare pentru  ”UVT Liberty Marathon"
Circulația mai multor mijloace de transport în comun va fi modificată, în data de 02.06.2018, între orele 05:00 și 17:00, cu ocazia evenimentului sportiv ”UVT Liberty Marathon„, după cum urmează:

        - Linia  Expres 7 va întoarce la Catedrala Mitropolitană, folosind stația de debarcare/îmbarcare - stația liniilor  L33 și L33b;
- Linia L16 - între pasajul Michelangelo și strada Traian Grozăvescu va circula pe linia L15;
- Linia Expres 3 va circula deviat pe următorul traseu – tur: Calea Martirilor – bulevardul Liviu Rebreanu – strada Drubeta – strada Independenței – Piața Bălcescu – strada Gheorghe Doja (linia de tramvai) – Piața Sfânta Maria – splaiul Nicolae Titulescu; retur: bulevardul Republicii – bulevardul Regele Ferdinand I – splaiul Tudor Vladimirescu – Piața Sfânta Maria (linia de tramvai) – strada Gheorghe Doja (linia de tramvai) – Piața Bălcescu – strada Mihai Viteazul – bulevardul Victor Babeș – strada Cluj.
- Linia Expres 8 - între Ciclop și Piața Bălcescu va circula deviat pe următorul traseu tur/retur: strada Iepurelui – strada Ștefan cel Mare – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Mihai Viteazul – Piața Bălcescu.

Pentru mijloacele de transport deviate pe durata  evenimentului  sportiv, se vor folosi ca stații de îmbarcare/debarcare stațiile mijloacelor de transport în comun existente pe traseul deviat.
20.05.2019 - Prelungirea liniilor S6 si S10
Traseul S6 V.Economu – C.D.Loga va fi prelungit până în cartierul Plopi și va fi denumit in continuare S6: Plopi - V. Economu – C.D. Loga, având următoarele trasee și stații noi:
TRASEU DUS: strada Tata Oancea – strada Albăstrelelor – strada Canalul Bega – strada Rudolf Walter – strada Câmpului – strada Iosif Vulcan – Calea Dorobanților  și în continuare pe traseul existent.
STAȚII NOI DUS: Școala Plopi (statie L21) – Albăstrelelor (stație L21) – Rudolf Walter (stație L21) - Uzina de Apă (stație L21,E8) – Iosif Vulcan (stație L21,E8)
TRASEU INTORS: continuare de la traseul existent – strada Iosif Vulcan – strada Câmpului – strada Rudolf Walter – strada Canalul Bega  - strada Albăstrelelor – strada Tata Oancea  - strada Jules Verne – strada Traian Demetrescu – strada Albăstrelelor – strada Canalul Bega – stradaRudolf Walter – strada Câmpului – strada Iosif Vulcan – Calea Dorobanților – Piața Virgil Economu.
STAȚII NOI ÎNTORS:  Iosif Vulcan (stație L21,E8) – Uzina de Apă (stație L21,E8) - Rudolf Walter (stație L21) - Albăstrelelor (stație nouă pereche cu statia Albăstrelelor L21) -  Școala Plopi (stație E8) - Lalelelor (stație nouă, în dreptul stației L1, la marginea carosabilului) – V. Economu (stație M29).
PLECĂRI DUS: Școala Plopi – 710;
PLECĂRI ÎNTORS: MIU/Ungureanu - 1210; 1310; 1410
Unități școlare deservite:
- Liceul W. Shakespeare
- Școala Gimnazială Rudolf Walter
- Școala Generala Nr 6 (W. Shakespeare)
- Colegiul Național Ana Aslan
- Colegiul Tehnic I.C. Brătianu (MIU)
- Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu
- Colegiul Național C.D. Loga
- Colegiul Național Pedagogic Carmen Sylva.
Traseul S10 Balta Verde – C.D.Loga va fi prelungit până la capătul Căii Bogdăneștilor și va fi denumit în continuare S10  Ronat - Balta Verde – C.D.Loga, având următoarele trasee și stații noi:
TRASEU DUS: Ronat - Calea Bogdabestilor  – Strada Macilor și în continuare pe traseul existent 
STAȚII NOI DUS: Ronaț (stație L5) – Adam Muller Guttenbrunn (stație L5) – Madona (stație L5) – Grigore Alexandrescu (statie L5).
TRASEU INTORS: continuarea de la traseul existent -  Bulevardul Cetății – întoarce pe bulevardul Cetății, la semafoarele din intersecția străzii Gheorghe Lazăr cu bulevardul Cetății - strada Mircea cel Bătrân - strada Macilor – Calea Bogdăneștilor - Ronaț.
STATII NOI INTORS: Cetății (pe strada Mircea cel Bătrân la intersecție cu bulevardul Cetății - pereche cu stația existentă) - Bărăgan (stație nouă în carosabil, la intersecția strada Mircea cel Bătrân cu strada Deportații din Bărăgan -  pereche cu stația existentă) - Mircea cel Bătran (stație nouă în carosabil, la intersecția străzilor Macilor și Mircea cel Batran - pereche cu stația existentă)  - Macilor (stație L5) – Grigore Alexandrescu (stație L5) - Madona (stație L5) - Adam Muller Guttenbrunn (stație L5) - Ronaț (statie L5)
PLECĂRI DUS: Ronaț – 715;
PLECĂRI ÎNTORS: MIU/Ungureanu - 1210;  1310; 1410

Unități școlare deservite:
- Colegiul Tehnic I.C.Brătianu (MIU)
- Colegiul Tehnic  Emanuil Ungureanu
- Colegiul Național C.D. Loga
- Colegiul Național Pedagogic Carmen Sylva
20.05.2019 - Devierea liniilor 28 si M29
Circulația mijloacelor de transport în comun de pe liniile L28 și M29 va fi deviată, începând cu data de 21 mai, din pricina lucrărilor ce vor avea loc la magistrala de apă de pe strada Mătăsarilor. În aceste condiții, intersecția dintre străzile Mătăsarilor și Uzinei va fi închisă, circulația autobuzelor de pe L28 și M29 urmând să fie deviată astfel: L28 în ambele sensuri  - Calea Dorobanților, strada Lalelelor, strada Behela, strada Uzinei; M29 întors - strada Mătăsarilor, strada Lalelelor, Calea Dorobanților. În ambele cazuri se pierde stația Mătăsarilor, circulația urmând să fie deviată astfel până la finalizarea lucrărilor. 
09.05.2019 - Devieri temporare datorate  „Crosului Firmelor”
Circulația mai multor mijloace de transport în comun va fi modificată, în data de 12 mai, în intervalul orar 07:00 – 12:00, cu ocazia unei noi ediții a „Crosului Firmelor”, după cum urmează:
- Linia Expres 7 – autobuzele de pe această linie vor întoarce la Piața Regina Maria, folosind stațiile de debarcare/imbarcare, stațiile de tramvai de la Catedrala Mitropolitană;
- Linia 16 (troleibuz) – între Pasajul Michelangelo și strada Traian Grozăvescu va circula pe traseul liniei 15;
- Linia Expres 3 – autobuzele de pe acestă linie vor circula deviat pe următorul traseu – tur: aleea F.C.Ripensia – strada Michelangelo – bulevardul I.C. Bratianu – Piața Huniade – strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul C.D. Loga – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Nicolae Titulescu; retur: bulevardul Regele Ferdinand I – strada 20 Decembrie 1989 – Piața Huniade – Bulevardul I.C. Brătianu – strada Michelangelo – strada Cluj.
- Linia Expres 8 – autobuzele de pe această linie vor circula între Ciclop și Piața Bălcescu deviat pe următorul traseu tur/retur: strada Iepurelui – strada Ștefan cel Mare – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Mihai Viteazul – Piața Bălcescu.
Pentru mijloacele de transport deviate pe durata evenimentului sportive, se for folosi ca stații de îmbarcare/debarcare, stațiile mijloacelor de transport în comun existente pe traseul deviat.
08.05.2019 - Orar prelungit pentru linia 46
Orarul de funcționare al liniei 46 va fi prelungit până la ora 02:00, în perioada 10.05.2019 – 12.05.2019. Prelungirea orarului autobuzelor care circulă pe linia 46 se efectuează în vederea transportări participanților la evenimentul “Street Food Carnival”, care va avea loc la Muzeul Satului Bănățean, în perioada amintită.
07.05.2019 - Anunt privind selectia membrilor Consiliului de Administratie la STPT
Anunt privind selectia membrilor Consiliului de Administratie la Societatea de Transport Public Timisoara S.A., 07.05.2019
03.05.2019 - Devieri temporare
Modificări de trasee, datorita evenimentului sportiv SportGuru Timișoara 21k, pe raza municipiului Timișoara, în data de 05.05.2019. Astfel, între orele 08:00 și 14:30 anumite linii de tramvai, autobuz și troleibuz vor fi modificate după cum urmează:
- liniile 1, 2 și 4 vor circula deviat prin Piața Bălcescu. Liniile 1 și 2 vor întoarce la Gara de Est,
- linia 3/E3 va circula deviat de la Calea Martirilor pe Liviu Rebreanu - str. Brâncoveanu - bvd. General Dragalina - Gara de Nord și retur pe același traseu,
- liniile 33, 33B și E7 vor întoarce la Piața Regina Maria folosind stațiile pentru îmbarcare și debarcare cele de tramvai de la Catedrala Mitropolitană,
- linia E8 va circula între str. Baba Dochia și Piața Bălcescu tur/retur astfel: str. Baba Dochia - str. Iepurelui - str. Ștefan cel Mare - str. 1 Decembrie 1989 - Piața Bălcescu,
- linia 16 între Pasajul Michelangelo și stația Traian Grozăvescu va circula deviat pe linia 15 de troleibuze,
- linia 6 va circula între Gara de Est - Fabrica de Bere - AEM.
Transportul călătorilor pe traseul Gara de Est - Pădurea Verde și Piața Traian va fi asigurat de un minibuz.
26.04.2019 - Program  in perioada sărbătorilor Pascale
În noaptea de Înviere, S.T.P.T. va prelungi programul principalelor linii de transport în comun și anume, 2, 4, 7 și 8 tramvaie, 14, 15 și 16 troleibuze și 33, E7 autobuze. Acestea vor circula până la ora 3:30, cu staționare la capete de traseu între ora 00:00 și 01:30, în timpul slujbei religioase de Înviere.
       În perioada sărbătorilor Pascale, linia 33 barat va avea un program modificat. Astfel, vineri, 26.04.2019, autobuzul va circula conform programului de duminică, în data de 27 aprilie 2019 ultima plecare de la Metro va fi la ora 18:58, iar duminică, în 28 aprilie, autobuzul nu va circula. În a doua zi de Paște, luni 29 aprilie, toate mijloacele de transport în comun vor circula conform programului de duminică.
De asemenea, în această perioadă va fi modificat și programul de funcționare al chioșcurilor S.T.P.T. Vineri, 26.04.2019, singurele puncte de lucru deschise vor fi cele din Piața 700, AEM, Calea Lipovei și  Muzeul de Transport „Corneliu Miklosi” de la ora 06:00 la 21:30, sâmbătă orarul la punctele de lucru din Piața 700, AEM, Calea Lipovei și de la Muzeul de Transport „Corneliu Miklosi” va fi de la ora 08:00 la 16:00, iar în prima și a doua zi de Paște toate chioșcurile de vânzare titluri de călătorie vor fi închise.
 În data de 30 aprilie, vor funcționa toate punctele de lucru, cu program de la ora 06:00 la 21:00, iar în data de 1 mai, vor fi deschise doar chioșcurile din Piața 700, AEM, Calea Lipovei și Muzeul de Transport „Corneliu Miklosi”, cu program normal, de la 06:00 la 21:30.
Vaporașele Societății de Transport Public Timișoara vor circula pe Bega și în perioada sărbătorilor pascale, în perioada 26 aprilie – 29 aprilie, în regim de agrement. Îmbarcarea în vaporașe se va face de la stația Catedrala Mitropolitană. Transportul public pe Bega își va relua activitatea începând cu 30 aprilie.
23.04.2019 - Modificari ale unor trasee
Societatea de Transport Public Timișoara, anunță publicul călător asupra modificărilor de traseu ale liniilor de transport în comun 15, 16, Expres 2, Expres 3 și transportul școlar S3 Sudului.
Odată cu finalizarea lucrărilor de pe str. Arieș și, având în vedere că pe str. Cluj, tronsonul cuprins între Pasajul Michelangelo și str. Surorile Martir Caceu, circulația va fi într-un singur sens pe toate cele patru benzi, mijloacele de transport în comun menționate mai sus, vor circula după cum urmează: de la str. Arieș pe str. Surorile Martir Caceu - Aleea F.C. Ripensia - Pasaj Michelangelo, având următoarele stații: pe Aleea F.C. Ripensia în dreptul Sălii Olimpia și pe Aleea F.C. Ripensia înainte de intrarea în Piața Leonardo da Vinci.
Transportul călătorilor pe liniile 15 și 16 se va face cu autobuze până la finalizarea lucrărilor la rețeaua de contact troleibuze.
Odată cu modificarea traseului școlar S3 Sudului, începând cu data 06.05.2019, minibuzul școlar va opri și în stația „Olimpia”.
22.04.2019 - Convocator A.G.O.A.
Se convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor pentru data de 23.05.2019, ora 15 in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Timisoara…
Cititi convocatorul
18.04.2019 - Tramvaiul Iepurasului
Societatea de Transport Public Timișoara pune la dispoziția călătorilor, părinți, bunici și nepoți, „Tramvaiul Iepurașului”, care va circula începând cu data de 20 aprilie până în 27 aprilie 2019, pe traseul liniei 6. Călătoria cu „Tramvaiul Iepurașului” va fi gratuită pentru toți călătorii, tramvaiul fiind decorat cu motive specifice sărbătorilor pascale. Imagini cu „Tramvaiul Iepurașului” sunt disponibile pe pagina oficială de facebook a Societății de Transport Public Timișoara: facebook.com/STPT-RATT.
12.04.2019 - Devieri datorita "Timotion"
Duminică, 14.04.2019, ca urmare a evenimentului sportiv „Timotion - Timișoara se mișcă!”, ediția a V-a, mijloacele de transport în comun vor circula deviat între ora 08:30 și 12:00. Astfel:
- linia 16 de troleibuz, între str. Traian Grozăvescu și str. Cluj, va circula tur/retur pe traseul liniei 15 troleibuz: str. Traian Grozăvescu - str. Michelangelo - str. Cluj
- linia Expres 8, între str. Baba Dochia și  Piața Bălcescu, va circula tur/retur pe următorul traseu: str. Baba Dochia - str. Iepurelui - str. Ștefan cel Mare, bd. Eroilor de la Tisa - bd. Victor Babeș - bd. Mihai Viteazul - Piața Bălcescu
- linia Expres 7, va avea capăt de linie la Piața Regina Maria (Spitalul de Copii) și va circula pe următorul traseu între Piața Sfânta Maria și Piața Regina Maria: Piața Sfânta Maria - Catedrala Mitropolitană (linia de tramvai) - bd. Regele Ferdinand I - Piața Regina Maria și retur pe același traseu
- linia Expres 3, între Calea Martirilor 1989 și Gara de Nord, va circula tur/retur pe următorul traseu: Calea Martirilor 1989 - bd. Liviu Rebreanu - bd. Constantin Brâncoveanu - bd. General Dragalina - Gara de Nord.
Pentru îmbarcarea și debarcarea publicului călător, se vor folosi stațiile comune existente pe traseele deviate.
11.04.2019 - Suspendarea circulatiei vaporaselor
Timișoara va fi, timp de cinci zile, în intervalul 15 – 20 aprilie, gazda Campionatului  Național de fond la canotaj pentru juniori și seniori, competiția urmând să se desfășoare pe Canalul Bega. În aceste condiții, Societatea de Transport Public Timișoara va suspenda transportul public cu vaporașele pe Canalul Bega, cu excepția ambarcațiunilor de intervenție și salvare. Între 15 și 20 aprilie, ambarcațiunile S.T.P.T. vor efectua doar curse de promenadă și curse cuprinse în proiectul național „Școala altfel”. Traseul curselor va fi de la stația Vasile Pârvan (Podul Michelangelo) până la stația Mihai Viteazul (Uzina de Apă) și retur. 
04.04.2019 - Anunt licitatie publica
SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC TIMIȘOARA organizează licitația publică cu plic închis pentru valorificarea ca deșeuri a tramvaielor și mijloacelor fixe scoase din uz, în data de 10.04.2019, la sediul din Bulevardul Dâmbovița nr.67.
         Documentația necesară se poate achiziționa de la sediul societății. Data limită de depunere a ofertelor este de 10.04.2019, până la ora 10:00, la Registratura S.T.P.T. din Bulevardul Dâmbovița, nr.67.
         Informații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține de la sediul societății din Bulevardul Dâmbovița, nr. 67, Timișoara, Serviciul Vânzări și Marketing, tel .0740 046 696 si 0356803725
04.04.2019 - Prelungirea liniei S8 (transport scolar)
Începand cu data de 08.04.2019, linia de transport școlar S8 va fi prelungită până pe strada Polonă (fosta Fabrică de Zahăr). În aceste condiții, traseul modificat și noile stații vor arăta astfel:

TRASEU DUS: strada Polon㠖 strada Ovidiu Cotruș – strada Ioan Slavici – strada Ardealul – strada  Mircea Hoinic - strada Nicolae Andreescu  și în continuare pe traseul existent până pe Bulevardul General Ion Dragalina (Colegiul Național Bănățean).

STAȚII DUS: Polonă (statie Expres 7) – Răscoala din 1907 (stație Expres 7 și linia 3) – C.I. Nottara (stație Expres 7 și linia 3) – Podgoriei (stație Expres 7 și linia 3) – Liceul Auto (stație linia 3) și  în continuare stațiile de pe traseul existent până la stația  Colegiul Național Bănătean (stație S2,S5).

TRASEU ÎNTORS: Traseul existent până pe strada Nicolae Andreescu – strada Mircea Hoinic – strada Ardealului – strada Ioan Slavici – strada Ovidiu Cotruș – strada Polonă.

STAȚII ÎNTORS: stațiile de pe traseul existent până la stația Liceul Auto (stație linia 3) - Podgoriei (stație Expres 7 și linia 3) - C.I. Nottara (stație Expres 7 și linia 3) - Răscoala din 1907 (stație Expres 7 și linia 3) - Polonă (stație Expres 7).

PLECÂRI DUS: Polon㠖 07:25;
PLECÂRI ÎNTORS: Colegiul Național Bănățean – 12:10;  13:10; 14:10.
02.04.2019 - Modificare traseu V1 (transport pe Bega)
Începând de joi, 4 aprilie 2019, transportul public pe Bega se va efectua pe sectorul navigabil stația Sfânta Maria - stația Mihai Viteazul (Uzina de Apă) și retur. Din cauza lucrărilor ce au loc la Podul Ștefan cel Mare, circulația vaporettelor se oprește în aval, stațiile Ștefan cel Mare, Constantin Brâncoveanu și Ardealul fiind suspendate. Circulația vaporettelor pe acest tronson va fi reluată după terminarea lucrărilor la Podul Ștefan cel Mare.
28.03.2019 - Devierea liniei Expres 2
Ca urmare a lucrărilor de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaze naturale, începând cu data de 28.03.2019, va fi închis traficul rutier pe Strada Venus. Astfel, va fi afectată linia de transport în comun Expres 2, care va circula deviat, până la finalizarea lucrărilor.
Între Continental și strada Stuparilor, autobuzele de pe E2 vor circula pe următorul traseu: Continental – Piața Gheorghe Domășnean (A.E.M.) – bulevardul Liviu Rebreanu – bulevardul Sudului – întoarcere în bucla de la capătul liniei 16 – bulevardul Sudului – bulevardul Liviu Rebreanu – strada Stuparilor.
Între strada Stuparilor și Continental, mijloacele de transport vor circula pe următorul traseu: strada Stuparilor – bulevardul Liviu Rebreanu – bulevardul Sudului – bucla de întoarcere linia L16 – bulevardul Sudului – bulevardul Liviu Rebreanu – Piața Gheorghe Domășnean (A.E.M.) – Continental.
Perechea de stații “Venus” va fi suspendată pe perioada lucrărilor.
19.03.2019 - Anunturi mediu
SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC TIMISOARA S.A, titular al proiectului „Construire linie noua de tramvai in municipiul Timisoara, Solventul-Gara de Nord, in vederea realizarii lucrarilor aferente de linie cale tramvai  si drum linie contact, protectie catodica, energoalimentare lucrari de relocare si provizorate pentru bransamente instalatii gaze, termice, telecomunicatii, energie electrica, iluminat public, apa-canal, antiincendiu, piste de biciclisti, organizare de santier, lucrari edilitare subterane si supraterane – lucrari pe domeniul public ”, anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, evaluării adecvate și evaluării impactului asupra corpurilor de apă în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire linie noua de tramvai in municipiul Timisoara, Solventul-Gara de Nord, in vederea realizarii lucrarilor aferente de linie cale tramvai  si drum linie contact, protectie catodica, energoalimentare lucrari de relocare si provizorate pentru bransamente instalatii gaze, termice, telecomunicatii, energie electrica, iluminat public, apa-canal, antiincendiu, piste de biciclisti, organizare de santier, lucrari edilitare subterane si supraterane – lucrari pe domeniul public , propus a fi amplasat in Timisoara, str. Garii, f.n., CF 420283, nr. Top.17413/1, beneficiar STPT.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Timiș, jud. Timiș, localitatea Timișoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18 -18A, în zilele de luni -  joi între orele  8.00 – 16.30, vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro - Secțiunea Acorduri de mediu.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului
SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC TIMISOARA S.A, titular al proiectului „Reabilitare linii de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara- Traseul 2 – Calea Stan Vidrighin  - în vederea realizării lucrărilor aferente de linie cale tramvai, drum,  linie contact, protecție catodică, energoalimentare, lucrări de relocare și provizorate pentru branșament și  instalații gaze, termice, telecomunicații, energie electrică, iluminat public, apa-canal, piste de bicicliști, substația de tracțiune nr. 7, organizare de șantier, lucrări edilitare subterane și supraterane,  lucrări pe domeniul public”, anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, evaluării adecvate și evaluării impactului asupra corpurilor de apă în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitare linii de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara- Traseul 2 – Calea Stan Vidrighin  - în vederea realizării lucrărilor aferente de linie cale tramvai, drum,  linie contact, protecție catodică, energoalimentare, lucrări de relocare și provizorate pentru branșament și  instalații gaze, termice, telecomunicații, energie electrică, iluminat public, apa-canal, piste de bicicliști, substația de tracțiune nr. 7, organizare de șantier, lucrări edilitare subterane și supraterane,  lucrări pe domeniul public”propus a fi amplasat in  Timisoara, str. Stan Vidrighin (tronsonul între strada 1 Decembrie 1918 și Piața Gheorghe Domasneanu), f.n., CF 435064 Timișoara, nr. cad. 435064, CF 409648, nr. top. 8541, CF 440187, nr. cad. 440187.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Timiș, jud. Timiș, localitatea Timișoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18 -18A, în zilele de luni -  joi între orele  8.00 – 16.30, vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro - Secțiunea Acorduri de mediu.

 Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului
14.03.2019 - Program de lucru in weekend
Societatea de Transport Public Timișoara anunță publicul călător că, începând cu data de 16 martie 2019, va suplimenta numărul punctelor de vânzare bilete și abonamente deschise în weekend cu încă 4. Astfel, chioșcurile din Piața 700, Muzeul Corneliu Miklosi (bvd. Take Ionescu nr. 83), Calea Lipovei și Calea Buziașului - AEM vor fi deschise și la sfârșit de săptămână, având următorul program: sâmbăta de la ora 06:00 la 21:30, iar duminica de la ora 08:00 la 16:00. La punctele de lucru Piața 700, Muzeul Corneliu Miklosi și Calea Lipovei, pe lângă achiziționarea de bilete și încărcare abonament, călătorii își pot procura și carduri.
Precizăm că, în timpul săptămânii, de luni până vineri, Societatea de Transport Public Timișoara pune la dispoziția publicului călător un total 18 puncte de vânzare.
14.03.2019 - Anunturi de mediu
SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC TIMIȘOARA S.A.  anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Reabilitare linii de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara- Traseul 2- Calea Stan Vidrighin- în vederea realizării lucrărilor aferente de linie cale tramvai, drum, linie contact, protecție catodică, energo-alimentare, lucrări de relocare și provizorate pentru branșamente și instalații gaze, termice, telecomunicații, energie electrică, iluminat public, apă-canal, piste de bicicliști, substația de tracțiune nr. 7, organizare de șantier, lucrări edilitare subterane și supraterane, lucrări pe domeniul public” județul Timiș.
 Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timiș, localitatea Timișoara, str. Liviu Rebreanu nr. 18-18A, jud. Timiș și la adresa titularului, Timișoara, b-dul Take Ionescu, nr. 56, jud. Timiș, în zilele de luni-joi între orele 8:00-16:30 și vineri între orele 08:00-14:00.
 Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timiș.
SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC TIMIȘOARA S.A. anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire linie nouă de tramvai în Municipiul Timișoara, Solventul-Gara de Nord, în vederea realizării lucrărilor aferente de linie cale tramvai și drum, linie contact, protecție catodică, energo-alimentare, lucrări de relocare și provizorate pentru branșamente instalații gaze, termice, telecomunicații, energie electrică, iluminat public, apă-canal, antiincendiu, piste de bicicliști, organizare de șantier, lucrări edilitare subterane și supraterane- lucrări pe domeniul public” propus a fi amplasat în Timișoara, strada Gării, f.n., CF 420283 (nr. CF vechi 2), nr. top. 17413/1, jud. Timiș.
 Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timiș, localitatea Timișoara, str. Liviu Rebreanu nr. 18-18A, jud. Timiș și la adresa titularului, Timișoara, b-dul Take Ionescu, nr. 56, jud. Timiș, în zilele de luni-joi între orele 8:00-16:30 și vineri între orele 08:00-14:00.
 Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timiș.
05.03.2019 - Noi linii scolare si prelungirea celor existente
Societatea de Transport Public Timișoara și Primăria Municipiului Timișoara vor inaugura, începând cu data de 11.03.2019, două noi linii destinate transportului școlar, ajungându-se astfel la un total de șapte linii de transport școlar către și dinspre unitățile școlare. De asemenea, două trasee școlare existente vor fi prelungite.
Astfel, începand cu data de 11.03.2018, în programul de transport în comun destinat elevilor vor mai fi introduse doua trasee:
Traseu S6: Virgil Economu – C.D. Loga
TRASEU DUS: stația Virgil Economu – Calea Dorobanților – Strada Andrei Șaguna – Prințul Turcesc – strada Ion Mihalache ( linia de tramvai) – Piața Traian – bulevardul 3 August 1919 – bulevardul Revoluției din 1989 - bulevardul I.C. Brătianu – Piața Iancu Huniade – bulevardul I.C. Bratianu – strada Michelangelo – bulevardul C.D. Loga.
STAȚII DUS: Virgil Economu (stația autobuz M29) – strada Lalelelor (stația tramvai L2) – Prințul Turcesc (stație tramvai L2) – Piața Traian (stație tramvai L1,L2,L4,L6 - pentru Liceul W. Shakespeare) – Prefectură/Ana Aslan (stație autobuz M44 pentru Colegiul National Ana Aslan) – Colegiul Tehnic Ion I. C. Brătianu / Emanuil Ungureanu (stație troleibuz L16 - pentru Colegiul Ion I.C.Brătianu și Colegiul Emanuil Ungureanu) – C.D. Loga (statie școală S1, S2, S3, S4 - pentru Colegiul National C.D. Loga) – Colegiul Național Carmen Sylva (stație școală S1, S2, S3, S4 - pentru Colegiul Național Carmen Sylva).
TRASEU ÎNTORS: Piața Iancu Huniade – bulevardul I.C. Brătianu – strada Michelangelo – bulevardul C.D. Loga – bulevardul Revoluției din Decembrie 1989 – bulevardul 3 August 1919 – Piața Traian – strada Ion Mihaleche (linia de tramvai) – Prințul Turcesc – strada Andrei Șaguna – Calea Dorobanților – Virgil Economu.
STAȚII ÎNTORS: Colegiul Tehnic Ion I. C. Brătianu (M.I.U.)  / Colegiul Emanuil Ungureanu (stație troleibuz L16) – C.D. Loga (stație transport școlar S1, S2, S3, S4) – Colegiul Național Carmen Sylva (stație S1, S2, S3, S4) – 
Prefectură (stsție nouă vizavi de Prefectură, după semafor) – Piața Traian (stație tramvai L1, L2, L4) – Prințul Turcesc (stație tramvai L1) – strada Lalelelor (stație nouă, în dreptul stației L1, la marginea carosabilului, după semafor) – Virgil Economu (stație autobuz M29).
PLECĂRI DUS: V.Economu – 07:20;
PLECĂRI ÎNTORS: Colegiul Tehnic Ion I. C. Brătianu (M.I.U.) / Emanuil UNGUREANU - 1210;  1310; 1410
Unitati scolare deservite:
- Liceul W. Shakespeare
- Colegiul National Ana Aslan
- Colegiul Tehnic I.C. Bratianu (MIU)
- Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu
- Colegiul National C.D. Loga
- Colegiul National Pedagogic Carmen Sylva.
Traseu S7: Calea Torontalului – Colegiul Bănățean
TRASEU DUS: Calea Torontalului, intersecție cu strada Liege – Piața Consiliul Europei – Calea Circumvalațiunii – strada Coriolan Brediceanu – strada Dr. Iosif Nemoianu (linia de tramvai) – Piata Regina Maria – bulevardul Regele Ferdinand I – Piața Sfânta Maria – bulevardul 16 Decembrie 1989 – Colegiul Național Bănățean.
STATII DUS: Calea Torontalului (stație troleibuz L18, autobuz E1) – strada Miresei (stație troleibuz L18, autobuz E1) – Piața Consiliul Europei (stație autobuz E1) – Piața Dacia (stație autobuz E1) – strada Gheorghe Lazar (stație „Billa” S.T.P.T.) – Colegiul Tehnic Henri Coandă (stație nouă pe strada Coriolan Brediceanu la întrarea Colegiului Tehnic Henri Coanda) – Colegiul Bănățean (staîie transport școlar S2).
TRASEU ÎNTORS: Colegiul Național Bănățean – bulevardul 16 Decembrie 1989 – întoarce la semafoare pe bulevardul 16 Decembrie 1989 – Piața Sfânta Maria – bulevardul Regele Ferdinand I – Piața Regina Maria – strada Dr. Iosif Nemoianu (linia de tramvai) – strada Coriolan Brediceanu (linia de tramvai) – Calea Circumvalațiunii – Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului.
STATII ÎNTORS: Colegiul Bănățean (stație transport școlar S2) – Colegiul Tehnic Henri Coandă / Circumvalațiunii (stație tramvai L4, L7) – strada Gheorghe Lazăr (stație autobuz E1) – Piața Dacia (stație autobuz E1) – Piața Consiliul Europei (stație autobuz E1) – strada Miresei (stație autobuz E1) – Calea Torontalului (stație autobuz E1, troleibuz L18).
PLECĂRI DUS: Torontalului – 07:15;
PLECĂRI ÎNTORS: Colegiul Național Bănățean – 12:10;  13:10; 14:10.
Unitati scolare deservite:
- Colegiul Tehnic Henri Coandă
- Colegiul Național Bănățean.
Tot în data de 11.03.2019, traseele S1 și S4 vor fi prelungite, după cum urmează:
PRELUNGIRE TRASEU S1 Calea Torontalului – Dacia – Colegiul Național Bănățean
TRASEU DUS: Calea Torontalului, intersecție cu strada Liege – strada Timiș – Piața Dacia – în continuare pe traseul S1.
STAȚII DUS: Calea Torontalului (stație troleibuz L18, autobuz E1) – strada Miresei (stație troleibuz L18, autobuz E1) – Piața Dacia (stație transport școlar S1) – în continuare stațiile de pe traseul S1.
TRASEU INTORS: pe traseul S1 până în Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului până la intersecția cu strada Liege, întoarce la semafoare – Calea Torontalului – strada Timiș – Piața Dacia.
STAȚII ÎNTORS: stațiile traseului S1 până la Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului (stație E1, L18) - strada Miresei (statie E1) – Piața Dacia (stație S1).
PLECĂRI DUS: Torontalului – 07:15;
PLECĂRI ÎNTORS: Colegiul Tehnic I. C. Brătianu / Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu – 12:10; 13:10; 14:10.
PRELUNGIRE TRASEU S4 Stuparilor – Lipovei - C.D. Loga
TRASEU DUS: strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel intersecție cu strada Stuparilor – Calea Sever Bocu – în continuare același traseu S4
STAȚII DUS:  Stuparilor (stație L40) – strada Holdelor (stație autobuz L40) – în continuare aceleași stații S4.
TRASEU ÎNTORS: acelasi traseu S4, până pe strada Popa Șapc㠖 strada Aristide Demetriade – strada Frigului – strada Oravița – strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel – Calea Sever Bocu.
STAȚII ÎNTORS: aceleași stații S4, până pe strada Popa Șapcă, după care folosește aceleași stații ca la îmbarcare – strada Stuparilor (stație autobuz L40) – strada Holdelor (stație autobuz L40) – Sfinții Apostoli Petru și Pavel (stație autobuz L40, troleibuz L14, troleibuz M14).
PLECĂRI DUS: strada Stuparilor – 07:15;
PLECĂRI ÎNTORS: Colegiul Tehnic I. C. Brătianu / Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu – 12:10;  13:10; 14:10.
Convocator AGA pentru data de 27.03.2019
Cititi convocatorul
25.02.2019 - Licitatie pentru incirierea unui spatiu al STPT
SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC TIMISOARA organizează in data de 04.03.2019  la sediul  din b-dul Dambovita nr. 67 , sala de sedințe, licitația publică cu plic inchis pentru închirierea următoarelor

1. Spații Str Intrarea Doinei nr. 2 – clădiri – 1515 mp


Data limită pentru depunerea ofertelor :04.03.2019 ora 10:00 la sediul S.T.P Timisoara B-dul Dambovita, nr.67  , la  registratura.
Mod de prezentare a ofertei:  plic inchis cu mentiunea “ A  NU  SE  DESCHIDE  ÎNAINTE  DE  DATA 04.03.2019 “ .
Documentele necesare pentru înscrierea la licitație pentru persoanele juridice si persoanele fizice autorizate sunt:
1. Dovada  achitarii documentatiei de licitatie – copie;
2. Dovada achitarii garantiei de participare - copie;

Pret documentatie: 30 lei

Relații suplimentare privind procurarea documentație și condițiile de participare se pot obține la sediul societatii din B-dul Dâmbovița nr.67 , Serviciul Vânzări și Marketing sau la telefon  0740 046 696
20.02.2019 - veloTM revine din data de 22 februarie
Vremea frumoasă de afară este sinonimă cu pedalatul! Pentru că primăvara începe să-și intre în drepturi, începând cu data de 22 februarie, vom scoate de la iernat cele 440 de biciclete, care vor fi amplasate în cele 25 de rastele special amenajate în stațiile Societății de Transport Public Timișoara și în alte nouă rastele de pe malurile Begăi. Cele 440 de biciclete din sistemul VeloTM au fost supuse, în perioada iernii, unei revizii generale (centrat roți, schimbat anvelope, schimbat roți, înlocuit pinioane, schimbat pedale, reparat sistemul de frânare, montat lanțuri, schimbat faruri, etc).
        Închirierea bicicletelor din sistemul VeloTM se face gratuit, în baza unui card emis de Societatea de Transport Public Timișoara, care poate fi eliberat la orice punct de vânzare al societății. Până în prezent, S.T.P.T. a emis peste 23.000 de carduri. 
08.02.2019 - Modificari trasee scolare si inaugurarea unui traseu nou
Societatea de Transport Public Timișoara și Primăria Municipiului Timișoara au inaugurat primele curse destinate transportului școlar, începând cu data de 14 ianuarie 2019. Noul serviciu destinat elevilor de la patru licee din Timișoara (Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu, Colegiul Tehnic I.C. Brătianu, Colegiul C.D. Loga și Colegiul Pedagogic Carmen Sylva), a avut succesul scontat, ceea ce ne-a determinat să înființăm o nouă linie destinată elevilor. Astfel, începând cu data de 11.02.2019, Societatea de Transport Public Timișoara și Primăria Municipiului Timișoara dezvoltă transportul dedicat elevilor cu incă o linie, denumită S5. Aceasta va face legătura între Calea Martirilor – Liceul Grigore Moisil, Colegiul Economic și Colegiul Național Bănățean, după cum urmează:

TRASEU DUS: Calea Martirilor (intersecție cu strada Mureș) – bulevardul Liviu Rebreanu – strada Drubeta – strada Independenței – Piața Bălcescu – strada Porumbescu – bulevardul Constantin Brâncoveanu  (Colegiul Național Bănățean).

STAȚII DUS: strada Mureș (stație E3), 07:15 –  strada Mareșal Constantin Prezan (stația E3), 07:18 – strada Martir I. Stanciu (stația L15 troleibuz ), 07:21 – Piața Nicolae Bălcescu, in parcarea  Liceului Grigore Moisil, 07:31 – strada Corbului (stația E8 - Colegiul Economic), 07:34 - Colegiul Național Bănățean, 07:45.

TRASEU ÎNTORS: bulevardul Regele Carol I (linia de tramvai) – Piața Mocioni – bulevardul 16 Decembrie 1989 (Colegiul Național Bănățean) – bulevardul Constantin Brâncoveanu – strada Ciprian Porumbescu – Piața Bălcescu – strada Independenței ( linia de tramvai) – strada Drubeta (linia de tramvai) – bulevardul Liviu Rebreanu – Calea Martirilor (intersecție cu strada Mureș).

STAȚII ÎNTORS: Colegiul Național Bănățean, 12:10, 13:10, 14:10 – strada Corbului (stația E8 - Colegiul Economic), 12:21, 13:21, 14:21 – Piața Nicolae Bălcescu, în parcarea Liceului Grigore Moisil, 12:24, 13:24, 14:24 – strada 
Martir I. Stanciu (stația L15 troilebuz), 12:34, 13:34, 14:34 – strada Mareșal Alexandru Averescu (intersecție Calea Martirilor cu strada Maresal Alexandru Averescu), 12:37, 13:37, 14: 37 – strada Mureș (stația E3, stația de întors), 12:40, 13:40, 14:40.

Tot în 11.02.2019, se prelungește și traseul liniei S3 – bulevardul Sudului – Piața Huniade, pe strada Mareșal Constantin Prezan, până la bucla de întoarcere liniei 15 de troleibuz, modificându-se și orarul:

TRASEU DUS: bucla strada Mareșal Constantin Prezan – bulevardul Sudului (Direcția Regională Vamală) – bulevardul Liviu Rebreanu - strada Arieș - strada Cluj – bulevardul Michelangelo – bulevardul C.D. Loga – strada  Ludwig van Beethoven – bulevardul Mihai Eminescu – bulevardul I.C. Brătianu – Piața Huniade.

STAȚII DUS: bucla Mareșal Constantin Prezan (stația L15 troleibuz), 07:10 - bulevardul Sudului (stația L16 troleibuz), 07:15 – Parcul Sudului  (stația L16 troleibuz), 07:18 – Colegiul C.D. Loga, 07:34 – Liceul Pedagogic Carmen Sylva, 07:37 – Colegiul Tehnic I.C. Brătianu / Emanuil Ungureanu (stația L16 troleibuz), 07:45.

TRASEU ÎNTORS: bulevardul C.D.Loga – strada L Ludwig van Beethoven – bulevardul Mihai Eminescu – strada Michelangelo - Piața Huniade – bulevardul I.C. Brătianu – bulevardul Michelangelo - strada Cluj -  strada Arieș – bulevardul Liviu Rebreanu – bulevardul Sudului - bucla strada Mareșal Constantin Prezan.

STAȚII ÎNTORS: Colegiul C.D. Loga, 12:10, 13:10, 14:10 – Liceul Pedagogic Carmen Sylva, 12:12, 13:12, 14:12  - Colegiul Tehnic I.C. Brătianu / Emanuil Ungureanu (stația L16 troleibuz), 12:19, 13:19, 14:19 – Parc Sudului  (stația L16 troleibuz), 12:33, 13:33, 14:33 - bulevardul Sudului (stația L16 troleibuz), 12:35, 13:35, 14:35 - bucla Mareșal Constantin Prezan (stația L15 troleibuz), 12:40, 13:40, 14:40.

De asemenea, în 11.02.2019 se mai înființează  o pereche de stații pe linia S2 – Calea Șagului –bulevardul C.D.Loga, la intersecția Calea Șagului cu bulevardul Liviu Rebreanu și bulevardul Dâmbovița, denumită stația „Dâmbovița”, cu următorul orar:
STAȚIE DUS: Dâmbovița (stația L33), 07:18.
STAȚIE ÎNTORS: Dâmbovița (stația L33), 12:31, 13:31, 14:31.
28.01.2019 - Convocator AGA
Se convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor pentru data de 28.02.2019
Cititi convocatorul
22.01.2019 - Organizare selectie prealabila pentru Consiliul de Administratie al STPT
Cititi documentul
21.01.2019 - Program pentru data de 24 ianuarie
Societatea de Transport Public Timișoara anunță că, în 24 ianuarie, zi nelucrătoare, vor fi deschise următoarele șase puncte de vânzare pentru abonamente și bilete: Piața 700, Calea Șagului, AEM, Calea Lipovei, Calea Torontalului și Piața Badea Cârțan. Punctele de vânzare vor funcționa după program normal, în intervalul orar 06 - 21.  
28.12.2018 - Rezultatul selectiei anuntate in 19.11.2018
Urmare a anuntului  publicat in data de 19 noiembrie 2018 cu privire la organizarea procesului de recrutare si selectie pentru pozitia de director general al Societatii de Transport Public Timisoara S.A., in conformitate cu prevederile O.U.G. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulterioare, a fost depus in termenul legal si evaluat in raport cu criteriile stabilite pentru selectie, un singur dosar de candidatura – al d-lui BITEA NICOLAE FLORIN, candidat declarat ADMIS in etapa initiala de selectie a dosarelor. 
27.12.2018 - Program de circulatie si al punctelor de vanzare
Societatea de Transport Public Timișoara va prelungi programul mai multor  linii de transport public local, ținând seama de programul de sărbători organizat de Primăria Municipiului Timișoara. Pentru asigurarea transportului cetățenilor ce își vor petrece revelionul în Piața Victoriei, programul general de circulație existent în data de 31.12.2018 va fi prelungit până la ora 02:00 (01.01.2019), pe următoarele linii: tramvaie – liniile 2, 7 și 8; troleibuze – liniile 14, 15, 16 și 18; autobuze – liniile 33 și Expres 7.                                     Punctele de vânzare a titlurilor de călătorie vor fi închise în data de 01.01.2019 și 02.01.2019. Începând din data de 03.01.2019, programul va reveni la normal, punctele de vânzare fiind disponibile publicului călător în intervalul orar 06:00-21:30.
23.12.2018 - Program de sarbatori
În perioada sărbătorilor de iarnă, Societatea de Transport Public Timișoara va avea un program special la punctele de vânzare bilete și abonamente. Astfel, în 24.12.2018 toate chioșcurile vor fi deschise în intervalul orar 06:00 - 14:00, iar în zilele de 25 și 26 decembrie acestea vor fi închise. În data de 31.12.2018, punctele de lucru vor avea programul de la 06:00 - 14:00.
 Vă reamintim că, pe lângă clasicele metode de plată a călătoriei și anume, biletul și abonamentul, S.T.P.T. vă pune la dispoziție și alte opțiuni de plată a călătoriei disponibile permanent. Astfel, publicul călător are posibilitatea de a-și plăti călătoria și cu ajutorul „portofelului electronic” (ce presupune încărcarea unui nr. dorit de bilete), dar și prin intermediul aplicației 24pay.
20.12.2018 - Convocator AGA
Se convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor pentru data de 22.01.2019
Cititi convocatorul
19.12.2018 - "Tramvaiul Bucuriei"
Societatea de Transport Public Timișoara, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș și Direcția de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Timișoara aduc bucurie în sufletele copiilor și seniorilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În data de 21 decembrie 2018, Moș Crăciun va veni cu tramvaiul pentru mai mulți micuți din centrele de plasament din Timișoara, Lugoj și Găvojdia, începând cu ora 16. La o zi distanță, în 22 decembrie, Moș Crăciun va veni cu „Tramvaiul Bucuriei” și pentru seniorii aflați în îngrijirea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, de la ora 12.
          Tramvaiul turistic Tram Tur TM va deveni astfel „Tramvaiul Bucuriei” și va circula, preț de câteva curse, în 21 și 22 decembrie, pe traseul liniei 6, pentru micuții din cadrul centrelor de plasament ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș și pentru seniorii aflați în grija Direcției de Asitență Socială a Municipiului Timișoara.
         Vă așteptăm alături de noi, la această manifestare care va aduce multă bucurie tuturor.
18.12.2018 - Selectie prealabila pentru membri CA al STPT
Consiliul Local al Municipiului Timisoara, organizeaza selectia prealabila in vederea desemnarii membrilor Consiliului de Administratie la STPT. Totul despre selectie, puteti citi in documentul original, accesandu-l cu ajutorul link-ului de mai jos:
Cititi documentul 
13.12.2018 - "Tramvaiul lui Moș Crăciun”
        Societatea de Transport Public Timișoara pune la dispoziția călătorilor, părinți, bunici și nepoți, „Tramvaiul lui Moș Crăciun”. Acesta va circula pe o perioadă de 12 zile, începând cu data de 15 decembrie până în 26 decembrie, pe traseul istoric al liniei 6. Tramvaiul va fi decorat cu motive specifice sărbătorilor de iarnă, iar atmosfera va fi întreținută în acorduri de colinde. Călătoria cu „Tramvaiul lui Moș Crăciun” va fi gratuită pentru toți călătorii.
29.11.2018 - Devieri datorita evenimentelor din 1 decembrie
Ca urmare a evenimentelor ce se vor desfășura în Timișoara cu ocazia Zilei Naționale a României, în data de 01.12.2018, în intervalul 09:00 – 17:00, vor fi modificări de trasee ale mijloacelor de transport, după cum urmează:  troleibuzele de pe linia 17 vor circula între Institutul Agronomic și Piața I.C.Brătianu (Punctele Cardinale); troleibuzele de pe linia 11 vor circula între strada Gheorghe Barițiu și Piața Mărăști; troleibuzele de pe linia M11 vor circula între primăria Ghiroda și intersecția bulevardul Take Ionescu cu strada Mihail Kogălniceanu (Piața Badea Cârțan); autobuzele de pe linia M35 vor circula între localitatea Giarmata Vii și intersecția bulevardul Take Ionescu cu strada Mihail Kogălniceanu (Piața Badea Cârțan); autobuzele de pe linia 40 vor circula între strada Stuparilor și Piața I.C.Brătianu (Punctele Cardinale) cu deviere: girație Galeria 1 – Piața Consiliul Europei – Piața Mărăști (tur-retur); autobuzele de pe linia 46 vor circula între Muzeul Satului și Gara de Est; autobuzele de pe liniile Expres 4 si Expres 4 barat vor circula între Aeroportul Traian Vuia și intersecția bulevardul Take Ionescu cu strada Mihail Kogălniceanu (Piața Badea Cârțan); autobuzele de pe linia Expres 2 vor circula pe sensul Piața Gheorghe Domășnean – strada Stuparilor deviate de pe strada Cluj – bulevardul Vasile Pârvan – bulevardul Regele Ferdinand I – strada Republicii – Piața Mărăști – Calea Aradului, întoarce pe traseul normal.
29.11.2018 - Manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918
Manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918 vor include, sâmbătă, 1 decembrie, cu începere de la ora 15, parada tramvaielor de epocă din patrimoniul Societății de Transport Timișoara. În centrul atenției se vor afla tramvaiul tras de cai, tramvaiul istoric „Gemenele” (originalul de la 1927) și tramvaiul turistic „Tram TurTM”. Timișorenii vor putea admira cele trei tramvaie care vor pleca de pe Podul Traian (Piața Maria) până la stația „Catedrala Mitropolitan㔠, în acordurile Fanfarei „Big Band”. Tot în 1 decembrie, Societatea de Transport Public Timișoara pune la dispoziția publicului călător tramvaiul turistic „Tram TurTM”, acesta urmând să circule în regim normal pe traseul liniei 6, în intervalul orar 16:00 – 19:00. Precizăm că accesul în tramvaiul turistic se va face în limita celor 30 de locuri disponibile.  
28.11.2018 - Program special
S.T.P.T. anunță că în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, ambele nelucrătoare, vor fi deschise următoarele șase puncte de vânzare pentru abonamente și bilete: Piața 700; Calea Șagului; AEM; Calea Lipovei; Calea Torontalului și Piața Badea Cârțan. Punctele de vânzare vor funcționa după program normal, în intervalul orar 06:00 - 21:30.
18.11.2018 - Selecția candidaților pentru funcția de Director General al STPT
Societatea de Transport Public Timișoara S.A., cu sediul in Timisoara, B-dul Take Ionescu nr. 56, si sediul procedural in B-dul Dambovita nr. 67, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timis sub nr. J35/3034/1991, CUI RO 2490570  anunță organizarea procesului de recrutare și selecție pentru poziția de director general, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 cu modificările și completările ulterioare.
Cititi conditiile necesare
28.10.2018 - Timișoara City Maraton
Ca urmare a desfășurării evenimentului „Timișoara City Maraton”, Societatea de Transport Public Timișoara anunță închiderea circulației rutiere pe bulevardul Corneliu Coposu, bulevardul Vasile Pârvan și splaiul Tudor Vladimirescu, duminică, între orele 08:45 – 14:00. În aceste condiții, circulația mijloacelor de transport în comun va fi deviată astfel:
Expres 8 -  va circula pe traseul: strada Iepurelui – strada Ștefan cel Mare – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Mihai Viteazul - Piața Bălcescu. Returul va fi pe același traseu.
Expres 7 – întoarce la capătul liniilor  L33 și L33b pe traseul : bulevardul 16 decembrie – bulevardul Regele Ferdinand I – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul 16 Decembrie.
Linia L16 – va circula deviat pe traseul liniei L15 – strada Cluj – strada Michelangelo – bulevardul I.C.Bratianu – strada Traian Grozavescu – bulevardul Mihai Eminescu – strada Michelangelo – strada Cluj.
Expres 3 – va circula pe traseul: bulevardul Liviu Rebreanu – bulevardul Constantin Brâncoveanu - bulevardul General Ion Dragalina – strada Gării. Returul va fi pe același traseu.
12.10.2018 - Ziua serviciilor publice
Societatea de Transport Public Timișoara și Muzeul „Corneliu Miklosi” vă invită la standul special amenajat în Piața Unirii, cu ocazia celei de-a V-a ediții a Zilei Serviciilor Publice, sâmbătă, 13 octombrie 2018, de la ora 11:00, eveniment organizat de Primăria Municipiului Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului. Organizatorii standului nostru vin cu mai multe surprize pentru participanții la eveniment, una dintre ele fiind adresată copiilor, care vor lua parte la un concurs de desenat și de colorat, premiul pentru câștigătorul concursului constând într-o inedită cursă cu vaporașul pe Canalul Bega.
În aceiași zi, tramvaiul TramTur așteaptă, în Piața Libertății, în intervalul orar 10:00 – 15:00, publicul călător curios să descopere istoria Cetății din tramvaiul turstic.
Cu mai multe surprize inedite, vă așteptăm la standul Societății de Transport Public Timișoara!  
02.10.2018 - Transport cu vaporașe pe Bega
Timișoara este singurul oraș din România cu activitate în domeniul transportului public în comun pe apă. Orașul nostru se înscrie în circuitul orașelor europene cu tradiție care pun la dispoziția publicului călător posibilitatea de a se deplasa în regim de transport în comun pe apă. Începând cu data de 4 octombrie, Societatea de Transport Public Timișoara va scoate la apă cele șapte vaporașe, pentru a efectua curse de transport public pe canalul Bega. Cursa inaugurală va avea loc în 4 octombrie, de la ora 07:43, cu plecare din stația Catedrala Mitropolitană, traseul urmând să fie efectuat până la Uzina de apă și retur.
Vaporașele vor circula în regim de transport în comun cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, sfârșitul de săptămână fiind destinat curselor de agrement, care vor fi efectuate cu un vaporaș. Contravaloarea unei curse cu vaporașele va fi de un leu, iar biletele vor fi cumpărate de la un angajat al S.T.P.T., fiecare vaporaș fiind dotat cu casă de marcat. Categoriile sociale beneficiare de gratuități pe transportul public local vor circula gratuit. Programul curselor va fi afișat în stațiile de pe canalul Bega și pe www.stpt.ro.
Persoanele care beneficiază de gratuități este necesar să prezinte, la urcare în vaporetto, actele care stau la baza acordării gratuității.
Invităm toate instituțiile de presă, pentru a marca împreună o nouă premieră în transportul public în comun, întâlnirea urmând să aibă loc joi, la ora 07:30, în stația Catedrala Mitropolitană. 
Program vaporetto
27.09.2018 - Se infiinteaza linia M45
În urma solicitării primăriei comunei Dumbrăvița, Societatea de Transport Public Timișoara (S.T.P.T.) va introduce o nouă linie de autobuz, începând cu data de 01.10.2018. Linia M45 va lega Timișoara de cartierul Cora din Dumbrăvița, mijloacele de transport în comun urmând să circule pe următorul traseu:  Calea Aradului – strada Marginii – strada Ștefan Precopiu – strada Tristan Tzara – strada Alexandru Lăpușneanu – bulevardul Petre Țuțea – strada Praga – strada București – strada Fervenția – strada Gabriel Liiceanu – bulevardul Ion Creang㠖 strada Simfoniei – strada Fervenția – strada Cervantes - strada Praga – bulevardul Petre Țuțea – strada Alexandru Lăpușneanu – strada Tristan Tzara – strada Ștefan Precopiu – Calea Aradului.
        Stațiile aferente traseului respectiv sunt: Agronomiei (stație comună cu linia de troleibuz numărul 17 și linia de autobuz Expres 1), Tristan Tzara (stație comună cu linia de autobuz Expres 1), Petre Țuțea, Praga, Fervenția, Ion Creangă, Fervenția II, Berna, Lăpușneanu, Tzara și Agronomiei.
26.09.2018 - Transportul urban in crestere