Cerere rezervare tramvai turistic

Rezervați o călătorie cu tramvaiul turistic

Completați formularul alăturat cu date reale si exacte. După trimiterea acestuia rezervarea dumneavoastră va fi confirmată de către personalul STPT prin email sau telefonic de pe numărul  0356803725 (de luni până vineri, între orele 8-16). Doar după ce aveți această confirmare, rezervarea dumneavoastră este sigură.

Atenție! Doar simpla completare a formularului nu vă garantează rezervarea unui loc în cursele tramvaiului turistic.

Cursele normale ale tramvaiului turistic au loc în fiecare duminică, cu plecare din stația refugiu din Piața Libertății, începând cu ora 11, la interval de două ore, ultima plecare fiind la ora 17. Traseul actual este Piața 700 – Piața Maria – bulevardul Regele Carol I – bulevardul Dâmbovița – retur spre Piața Libertății (pe același traseu) – Piața Traian – Piața Badea Cârțan – Gara de Est și retur pentru debarcare în Piața Libertății.

Pe traseul de retur este prevăzută o stație intermediară de coborâre (stația Piața Libertății, vis-a-vis de stația de îmbarcare), pentru cei care aleg doar o fracțiune din traseul propus.

Costul unei călătorii este de 15 lei pentru adulți, 5 lei pentru copiii cu vârsta între 7 și 14 ani, cei mici având gratuitate.

Biletele se achiziționează la urcarea în tramvai, cash, cu cardul sau prin sms la numărul de telefon 7442, cu textul trama (bilet adult) sau tramc (bilet copil).

Vă așteptăm!

Telefon contact: 0356803725

STPT@2024


Landing Page Software